InloggenInloggen
4.062 horloges voor "

Hublot Big Bang

"
Merk
Model
Prijs
Diameter
Jaar
Locatie
Meer
Uw selectie

Uw selectie

Uw selectie

Uw zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd
Uw selectie

Uw zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd
Uw selectie

Uw zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd
Algemene informatie
Soort horloge
Referentie
Meer...
Nieuw/tweedehands
Beschikbaarheid
Geslacht
Staat
Meer...
Inbegrepen bij de levering
Eigenschappen & functies
Opwinden
Materiaal horlogekast
Meer...
Wijzerplaat
Meer...
Glas
Functies
Meer...
Hoogte
Meer...
Materiaal lunette
Meer...
Uurmarkeringen
Waterdicht
Meer...
Overig
Meer...
Horlogeband
Materiaal horlogeband
Meer...
Breedte bandaanzet
Meer...
Kleur horlogeband
Meer...
Materiaal sluiting
Meer...
Annuleren

Sorteren op

Hublot Orange Linen Hublot Orange Linen Meteen leverbaar 10.679  CH 40 2010

Dit vindt u wellicht ook interessant:

Koop uw spiksplinternieuwe Linde Werdelin-horloge direct bij de fabrikant
Ontdek meer

Big Bang: Hublots oerknal

Groot, zwaar, kostbaar: de Big Bang is een imposant horloge en dé ster in Hublots assortiment. Het Zwitserse merk levert dit exemplaar met eigen goudlegeringen, titanium of carbonfiber. Gesofisticeerde kalibers maken het plaatje compleet.

Overal waar de Big Bang opduikt, zorgt het horloge voor sensatie. Zo ook toen het in 2005 op de markt gebracht werd. De tijdmeter won onmiddellijk meerdere onderscheidingen, zoals de designprijs Geneva Watchmaking Grand Prix en de prijs in de categorie sporthorloges bij het Horloge van het Jaar 2005 in Japan. Op één jaar tijd verdriedubbelden de bestellingen voor de nieuwe Big Bang. Intussen hebben de ontwikkelaars van Hublot de collectie nog aantrekkelijker gemaakt door innovatieve materialen zoals Magic Gold, nieuwe modellen en kalibers. Vergelijkbare horloges qua stijl, weliswaar niet met een ronde maar achthoekige lunette, zijn de Royal Oak van Audemars Piguet en de Octo van Bulgari.

Tegenpolen hand in hand

Een reden voor het succes van dit horloge is dat het erin slaagt contrasterende elementen te verenigen. Het uiterlijk van de meeste Big Bangs is opvallend imposant. Een diameter van 45 mm draagt bij aan dit beeld, net zoals een brede lunette die aan de rand schuin afloopt in een hoek van 90 graden en door zes schroeven op haar plaats gehouden wordt. Hublot was het eerste merk dat natuurlijk rubber gebruikte voor horlogebandjes en zo ook bij de Big Bang. In combinatie met de behuizing, die meestal uit goud of hightech materiaal bestaat, ontstaat er een eigenzinnige materialen-mix. De gesofisticeerde en rijkelijk versierde kalibers staan ook vaak in scherp contrast met de omvangrijke kasten. Bij de horloges zonder wijzerplaat en met saffierglazen bodem kunnen de bewegende kunstwerkjes van beide kanten bewonderd worden.
Hoe dan ook is de Big Bang een horloge met vele gezichten. De modellen Pop Art en Tutti Frutti hebben een vrolijk, kleurrijk jasje, terwijl de Big Bang Jeans een nonchalante indruk wekt. Voor de mannelijke en vrouwelijke Hublot-fans met smallere polsen bevat het aanbod ook modellen met kleinere behuizingen.

De Big Bang Unico met goudlegering en chronograafmechanisme

De grootste keuze aan typische Big Bang-modellen vindt u bij de Unico; een chronograaf in ongeveer 20 verschillende uitvoeringen. Hier vindt men alle ingrediënten voor het succesrecept van de Zwitserse oerknal: grote behuizingen uit exclusieve grondstoffen, kunstig versierde firmakalibers en een onmiskenbaar design. De materialen Magic Gold en King Gold dragen bij aan het aantrekkelijke uiterlijk van de horloges. Magic Gold is een gepatenteerde legering van geelgoud en keramiek, waaruit Hublot extreem krasvaste kasten produceert. King Gold heeft op zijn beurt een intensieve roodachtige glans en bestaat uit roodgoud, platina en koper. Ook na ettelijke jaren kan men ervan uitgaan dat de legering niet oxideert. Titanium biedt zich eveneens aan als materiaal voor de behuizing van zo'n groot horloge doordat het metaal zo licht en extreem stevig is. Carbon, lees carbonfiber, heeft vergelijkbare voordelen en wordt ook gebruikt bij de Big Bang. Keramiek heeft niet enkel een aandeel bij de legering Magic Gold, maar wordt ook als materiaal op zich gebruikt voor de behuizingen, lunetten en horlogebanden. Om enkele Big Bang Unico's te versieren, gebruikt Hublot overvloedig veel diamanten; soms zijn meer dan 400 edelstenen verspreid over de kast, lunette en wijzerplaat.

Alarm, GMT, tourbillon en vijf dagen gangreserve

De basisversie van het Unico-chronograafkaliber HUB1242 bestaat uit 330 onderdelen die met de hand geassembleerd worden. Dankzij de modulaire bouwwijze kan de stopwatch-functie uitgebreid worden naar een flybackchronograaf. Een GMT-functie is eveneens verkrijgbaar. In het mechanische kaliber HUB5003 van de Big Bang Alarm Repeater wordt deze met een wekker gecombineerd. In de Big Bang Perpetual Calendar zit het automatische uurwerk HUB1270, dat naast een chronograaffunctie ook een eeuwigdurende kalender heeft. Opklimmen naar de top van de horlogemakerskunst doet Hublot met de HUB6016; dit kaliber is namelijk uitgerust met een tourbillon. De fijne, ronde kast draait de balans eenmaal per minuut om zijn as, waardoor de negatieve invloed die de zwaartekracht op het regelorgaan uitoefent, gereduceerd wordt en de nauwkeurigheid verhoogt. Het maken van een tourbillon is een echt monnikenwerk, daarom is deze complicatie ook voorbehouden voor uiterst hoogwaardige horloges. Indrukwekkend is ook de gangreserve van het manuele HUB6016; deze ligt namelijk bij 115 uur. Een wijzer op negen uur informeert over de stand van de opgeslagen energie in de veertrommel. De HUB6016 tikt met 21 600 halve omwentelingen per uur. De rubberen horlogeband wordt overtrokken met een laagje alligatorleer. Doordat het leder nauwelijks in contact komt met zweet, is deze tweelagige armband steviger dan de gebruikelijke oplossingen. Met een behuizing uit King Gold telt u voor de Big Bang Tourbillon Power Reserve 5 Days een bedrag met zes cijfers neer.
Sinds 2012 vult de Big Bang Ferrari het assortiment aan. Dit horloge kwam tot stand in samenwerking met de Italiaanse sportwagenfabrikant en heeft een expressief sportief design met rode of gele cijfers en een stiksel in dezelfde kleur. De materialen carbon en keramiek overheersen. Binnenin de Ferrari tikt het Unico-chronograafkaliber.

Kleurrijk of sober zwart

Grote dameshorloges in het gamma van Hublot zijn de Big Bang Broderie, de Pop Art en de Tutti Frutti. Hun behuizing heeft een diameter van 41 millimeter. De Broderie is versierd met stiksels die de wijzerplaat, lunette en armband bedekken. Bij de Pop Art zijn de overheersende kleuren roze, oranje, turkoois en groen – en dat in één horloge. De tweekleurige Tutti Frutti maakt het iets minder bont met een witte wijzerplaat en de kleuren lila, groen of oranje. Bij de Big Bang Jeans gebruikt Hublot blauwe denim voor de horlogeband en de wijzerplaat. Vooral bij de Jeans met diamanten op de wijzerplaat en de lunette, slaagt de Zwitserse fabrikant erin contrasten te verenigen. Ook de Big Bang 38 MM, die zich als kleinste uitgave van de collectie aan dames richt, wordt gekenmerkt door diamanten. Voor liefhebbers van de kleur zwart komt Hublot met de All Black op de proppen. Deze modellen verschijnen met een diameter van 38 tot 45 millimeter. Hun gemeenschappelijke kenmerk zijn de zwarte kasten, zwarte wijzerplaten en zwarte horlogebanden – All Black dus. Enkel de cijfers, indexen en wijzers hebben een lichtere kleur omwille van de afleesbaarheid.

Eyecatchers

De collectie Big Bang speelt een belangrijke rol voor Hublot: hij is namelijk hét uithangbord van de firma. Geen enkel horloge van de Zwitserse fabrikant uit Nyon is bekender. Als blikvanger is de Big Bang in zijn nopjes. Het is moeilijk om naast dit horloge te kijken dat vooral met een diameter van 45 mm uitgegeven wordt. Liefhebbers van ingewikkelde horloges komen bij de Big Bang aan hun trekken, net zoals fans van exclusieve materialen zoals Magic Gold, King Gold of carbon.