Inloggen

Onbezorgd een horloge kopen

Van de bestelling tot de levering en daarna.

Trusted Checkout van Chrono24

Trusted Checkout is de veiligste manier om uw droomhorloge te kopen. U bestelt bij een handelaar naar keuze en betaalt veilig via een derdenrekening. De handelaar wordt pas betaald als u het horloge heeft ontvangen. Het beste: de Trusted Checkout-service is voor u als koper volledig gratis.

 • Grenzen overwinnen

  Grenzen overwinnen

  Op Chrono24 bieden handelaren uit meer dan 90 landen horloges te koop aan. Met Trusted Checkout betaalt u ook internationaal in een handomdraai. Ons meertalige team staat u daarbij altijd ter beschikking.

 • Verzekerde en transparante verzending

  Verzekerde en transparante verzending

  Elk horloge wordt door de handelaar voor de volledige waarde verzekerd en met een Track & Trace-code verstuurd. In myChrono24 houdt u de actuele status van uw bestelling altijd in het oog.

 • Veilige betaling

  Veilige betaling

  U maakt uw geld over naar een derdenrekening. Daar blijft het veilig staan tot u uw droomhorloge in handen heeft. Pas daarna wordt het geld uitbetaald aan de handelaar.

 • In het geval van een klacht

  In het geval van een klacht

  Als het horloge niet wordt geleverd of niet overeenkomt met de beschrijving van de handelaar, kan de koopprijs vanaf de derdenrekening naar u worden teruggestort. In het geval van een terugbetaling heeft u snel en ongecompliceerd uw geld terug.

 • De Chrono24-kopersbescherming

  • Meer dan 3.000 geverifieerde handelaren

   Het kopen van een horloge is een kwestie van vertrouwen. Daarom controleren wij handelaren aan de hand van strenge kwaliteitscriteria, voordat zij horloges op Chrono24 mogen aanbieden.

  • Op maat gesneden support

   Met Chrono24-kopersbescherming geniet u ook na het bestellen van uw horloge op Chrono24 bescherming. In het uitzonderlijke geval dat iets niet verloopt zoals gepland, kunt u rekenen op onze ondersteuning. Wij helpen u samen met de handelaar een bevredigende oplossing te vinden. Neem daarvoor binnen 14 dagen na ontvangst van de levering contact met ons op via het contactformulier.

Meer details over kopersbescherming vindt u hier.
De Chrono24-echtheidsgarantie

Voor handelaren op Chrono24 geldt de strikte richtlijn dat zij geen replica's en vervalsingen mogen aanbieden. Elke handelaar is verplicht het horloge nauwkeurig op echtheid te controleren en afwijkingen van de originele staat in de beschrijving aan te geven.

Heeft u twijfels? Wij staan tot uw beschikking!

Neem alstublieft binnen 14 dagen contact met ons op via het contactformulier als u twijfelt aan de echtheid van een horloge dat u bij een Chrono24-handelaar heeft gekocht. Wij onderzoeken de kwestie en zoeken samen met de handelaar naar een oplossing. In het geval dat u samen met de handelaar niet tot een oplossing komt, ontvangt u uw geld rechtstreeks van Chrono24 terug.

Meer details vindt u in onze voorwaarden van de echtheidsgarantie.

Over ons

Sinds de oprichting van Chrono24 in 2003 drukken wij onze stempel op de internationale handel in luxe horloges en zetten we nieuwe maatstaven. Met meer dan 200 medewerkers in Karlsruhe, Berlijn, New York en Hongkong werken wij er dagelijks aan om onze marktplaats nog beter vorm te geven. We bieden eersteklas service aan zowel de kopers als verkopers van luxe horloges.

Uniek: Chrono24 in getallen

Chrono24 is de wereldwijd leidende marktplaats voor luxe horloges. Vind uw nieuwe horloge in meer dan 400.000 advertenties of verkoop aan een van de meer dan 220.000 horlogeliefhebbers die Chrono24 dagelijks bezoeken.

 • 2019

  Leidende marktplaats voor luxe horloges sinds 2003

 • 0

  Verkopers uit meer dan 90 landen

 • 0

  Bezoekers per dag

 • 0

  Aangeboden horloges

 • 0 €

  Totale waarde van de horloges

 • 0

  App-downloads

Wereldwijd horloges kopen en verkopen

Kopen

Interessant aanbod van verkopers uit meer dan 90 landen: op Chrono24 vindt u gegarandeerd een horloge dat u dolenthousiast maakt – van het klassieke automatische horloge tot collectors items.

Verkopen

Maandelijks zoeken meer dan 7 miljoen horlogeliefhebbers naar hun droomhorloge op Chrono24. Vind hier ook een geschikte koper voor uw horloge – ongeacht of u een professionele handelaar of een particuliere verkoper bent.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

+49 721 96693-0 Contact