Inloggen

De Chrono24-kopersbescherming

Kies voor zekerheid met de gratis Chrono24-kopersbescherming: geverifieerde handelaren, betaling via een derdenrekening & echtheidsgarantie.

1.
Buyer Protection 1

Geselecteerde handelaren

Het kopen van een horloge is een kwestie van vertrouwen. Daarom onderwerpen wij handelaren aan een strenge kwaliteitscontrole voordat zij horloges op Chrono24 mogen aanbieden.

Meer informatie
2.
Buyer Protection 2

Betaling via Trusted Checkout

U maakt uw geld over naar een derdenrekening. Daar blijft het veilig staan tot u uw droomhorloge in handen heeft. Pas daarna wordt het geld uitbetaald aan de handelaar. Trusted Checkout is voor u als koper gratis. Alle advertenties waarbij betaling via Trusted Checkout mogelijk is, zijn als zodanig gemarkeerd.

Meer informatie
3.
Buyer Protection 3

Verzekerde verzending

Elk horloge wordt door de handelaar voor de volledige waarde verzekerd en met een tracking-ID verstuurd. In myChrono24 kunt u te allen tijde de actuele status van uw bestelling bekijken.

Meer informatie
4.
Buyer Protection 4

Echtheidsgarantie

Neem alstublieft binnen 14 dagen via het contactformulier contact met ons op als u twijfelt aan de echtheid van een horloge dat u heeft gekocht bij een Chrono24-handelaar. Wij onderzoeken de kwestie en zoeken samen met de handelaar naar een oplossing. In het onwaarschijnlijke geval dat u en de handelaar niet tot een oplossing komen, krijgt u uw geld rechtstreeks van Chrono24 terug.

Meer informatie
5.
Buyer Protection 5

Persoonlijke en meertalige klantenservice

In het uitzonderlijke geval dat iets niet verloopt zoals gepland, kunt u rekenen op onze klantenservice. Wij ondersteunen u bij het vinden van een bevredigende oplossing in samenspraak met de handelaar.

Meer informatie
6.
Buyer Protection 6

Retournering

Als het horloge niet wordt geleverd of niet overeenkomt met de beschrijving van de handelaar, kan de koopprijs van de derdenrekening naar u worden teruggestort. In geval van een retournering heeft u snel en ongecompliceerd uw geld terug.

Meer informatie

Over ons

Sinds de oprichting van Chrono24 in 2003 drukken wij onze stempel op de internationale handel in luxe horloges en zetten we nieuwe maatstaven. Met meer dan 200 medewerkers in Karlsruhe, Berlijn, New York en Hongkong werken wij er dagelijks aan om onze marktplaats nog beter vorm te geven. We bieden eersteklas service aan zowel de kopers als verkopers van luxe horloges.

Meer over ons
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Uniek: Chrono24 in getallen

Chrono24 is de wereldwijd leidende marktplaats voor luxe horloges. Vind uw nieuwe horloge in meer dan 400.000 advertenties of verkoop aan een van de meer dan 220.000 horlogeliefhebbers die Chrono24 dagelijks bezoeken.

 • 2020

  Leidende marktplaats voor luxe horloges sinds 2003

 • 0

  Verkopers uit meer dan 90 landen

 • 0

  Bezoekers per dag

 • 0

  Aangeboden horloges

 • 0 €

  Totale waarde van de horloges

 • 0

  App-downloads

Wereldwijd horloges kopen en verkopen

Kopen

Interessant aanbod van verkopers uit meer dan 90 landen: op Chrono24 vindt u gegarandeerd een horloge dat u dolenthousiast maakt – van een klassiek automatisch horloge tot een zeldzaam verzamelstuk.

Verkopen

Maandelijks zoeken meer dan 7 miljoen horlogeliefhebbers naar hun droomhorloge op Chrono24. Vind hier ook een geschikte koper voor uw horloge – ongeacht of u een professionele handelaar of een particuliere verkoper bent.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

+49 721 96693-0 Contact