Veilig.
Betrouwbaar.
Gratis.
#chrono24buyerprotection
De veiligste weg naar uw droomhorloge

De Chrono24-kopersbescherming: Chrono24-veiligheid

Betaling via de escrowservice

Met de Chrono24-escrowservice is uw betaling volledig veilig. Nadat u het horloge heeft ontvangen, laten wij het aankoopbedrag nog 14 dagen op onze derdenrekening staan. Zo blijft uw geld veilig tot u zich heeft kunnen overtuigen van de kwaliteit van uw horloge. Pas dan wordt het geld uitbetaald aan de handelaar.

Echtheidsgarantie

Onze belofte: Op Chrono24 zijn alle nieuwe en tweedehands horloges echt. Onze handelaren zijn verplicht ze te controleren en mogen alleen originelen aanbieden. En als u tegen een probleem aanloopt, neemt u gewoon binnen 14 dagen na ontvangst van het horloge contact op met ons support team en krijgt u uw geld terug.

Meer informatie

Wereldwijde geld-terug-garantie

Is uw horloge beschadigd of voldoet het niet aan uw verwachtingen? Geen probleem: maak gewoon gebruik van uw 14-daagse herroepingsrecht en krijg met onze wereldwijde geld-terug-garantie de volledige koopprijs snel en gemakkelijk terug.

Zo makkelijk werkt het retourneren

 1. 1. Informeer ons support team

  Neem binnen 14 dagen na ontvangst van het horloge telefonisch via +1 646-887-3560 of per e-mail contact op met ons support team. Zij bevestigen dat het binnen de zichttermijn ligt en leiden u door alle andere stappen.

 2. 2. Stuur het horloge terug naar de handelaar

  Stuur het horloge verzekerd en in de originele verpakking terug naar de handelaar. De kosten voor de retourzending zijn normaal gesproken voor uw rekening.

 3. 3. Wij betalen het volledige aankoopbedrag terug

  Wij storten het aankoopbedrag van de derdenrekening naar u terug en betalen uiteraard ook de reeds gemaakte verzendkosten snel terug.

Strenge richtlijnen voor handelaren

Op onze marktplaats gelden strikte regels die uw veiligheid waarborgen: voordat commerciële handelaren op ons platform mogen verkopen, moeten zij onder andere identificatiedocumenten, een uittreksel uit het handelsregister, een bedrijfsadres en een belastingnummer voorleggen. Daarbij zijn alle handelaren verplicht zich aan onze strenge richtlijnen te houden. Bovendien maken authentieke klantenbeoordelingen de werkwijze van handelaren transparant – zodat u zeker weet van wie u koopt.

Verzekerde verzending

Elk verkocht horloge wordt voor de volledige waarde verzekerd verzonden door de handelaar. U loopt dus geen enkel risico – zelfs niet wanneer u in het buitenland koopt.

Quality & Security Team

Ons 40-koppige Quality & Security Team spoort elke dag verdachte advertenties op en verhelpt mogelijke problemen voordat ze de kop opsteken. Zo kunt u zich volledig richten op de aankoop van uw horloge.

Wat duizenden enthousiaste klanten over ons zeggen

TrustScore: "uitstekend" met 4,8 van 5 sterren

159.984 beoordelingen wereldwijd

Powered by TrustPilot

Heeft u hulp nodig?

Ons meertalige support team staat altijd persoonlijk voor u klaar en ondersteunt u bij uw vragen. U kunt altijd op ons rekenen, waar het ook om gaat!

Indrukwekkende cijfers, gegevens en feiten

 • 20

  jaar de leidende marktplaats voor luxe horloges

 • 44000

  betrouwbare verkopers uit meer dan 120 landen

 • 200000

  kopers vertrouwen jaarlijks op de kopersbescherming

 • 9000000

  bezoekers per maand

 • 600000

  advertenties vormen een enorm aanbod

 • 6550000

  tevreden app-gebruikers

Heeft u vragen?

Meer vragen en antwoorden