InloggenInloggen
 • Hier worden uw dromen over horloges werkelijkheid

  Chrono24 is de wereldwijd leidende marktplaats voor luxe horloges. Vind uw nieuwe horloge in een aanbod van meer dan 300.000 horloges of verkoop aan één van de 10 miljoen horlogeliefhebbers die onze website maandelijks bezoeken.

Uniek: Chrono24 in getallen

 • 2017

  Leidende marktplaats voor luxe horloges sinds 2003

 • 0

  Verkopers uit meer dan 90 landen

 • 0

  Bezoekers per maand

 • 0

  Aangeboden horloges

 • 0 €

  Totale waarde van de horloges

 • 0

  App-downloads

Wereldwijd horloges kopen en verkopen

Koop bij horlogehandelaren en particuliere verkopers van over de hele wereld

Interessant aanbod van verkopers uit meer dan 90 landen: op Chrono24 vindt u gegarandeerd een horloge dat u dolenthousiast maakt – van het klassieke automatische horloge tot collectors items.

Verkoop uw luxe horloge

Meer dan 350 000 horlogeliefhebbers zoeken dagelijks op Chrono24 naar hun droomhorloge. Ook u vindt hiergeschikte kopers voor uw tijdmeters – het maakt niet uit of u een professionele handelaar of een particuliere verkoper bent.


Trusted Checkout van Chrono24

Uw droomhorloge veilig kopen

 • Betaling via een derdenrekening

  Betaling via een derdenrekening

  Bij een aankoop via Trusted Checkout maakt u uw geld eenvoudig over naar een derdenrekening. Daar blijft uw geld veilig staan, totdat u uw droomhorloge in handen heeft. Pas dan wordt uw geld uitbetaald aan de handelaar.

 • 14 dagen zichttermijn

  14 dagen zichttermijn

  Als u niet tevreden bent, kunt u het horloge binnen 14 dagen retourneren. U krijgt de aankoopprijs terug zodra het horloge weer bij de handelaar is.

 • Persoonlijke support

  Persoonlijke support

  Bij ons heeft u altijd een persoonlijke aanspreekpartner. Samen met ons meertalige team overwint u spraakbarrières en communiceert u met handelaren van over de hele wereld.

Meer dan 2000 geselecteerde horlogehandelaren

Wij laten er geen twijfel over bestaan

Een horloge kopen is een kwestie van vertrouwen. Daarom onderwerpen wij handelaren aan onze strenge kwaliteitscriteria, voordat zij horloges op Chrono24 mogen aanbieden. Daar kunt u op rekenen!

Bent u een horlogehandelaar?

Met Chrono24 opent u uw deuren voor 10 miljoen horlogeliefhebbers per maand. Nu 30 dagen gratis testen!

Chrono24-handelaar worden

Chrono24

Over ons

Sinds de oprichting van Chrono24 in 2003 drukken wij onze stempel op de internationale handel in luxe horloges en zetten nieuwe maatstaven. Met meer dan 100 medewerkers in Karlsruhe, Berlijn, New York en Hongkong werken wij er dagelijks aan om onze marktplaats nog beter vorm te geven. We bieden zowel kopers als verkopers van luxe horloges eersteklas service.


Heeft u nog vragen?Contacteer ons!

Ons team helpt u graag telefonisch of per e-mail:

+49 721 96693-0