Ruim 360 werknemers maken uw perfecte winkelervaring mogelijk

De Chrono24-kopersbescherming

Kies voor zekerheid met de gratis Chrono24-kopersbescherming: geverifieerde handelaren, betaling via een derdenrekening & echtheidsgarantie.

1.
Chrono24 onderwerpt handelaren aan strenge kwaliteitscontroles

Streng gecontroleerde handelaren

Bij de aankoop van een luxe horloge spelen veiligheid en vertrouwen een bijzonder belangrijke rol. Voordat een handelaar horloges op Chrono24 mag aanbieden, onderwerpen wij hem of haar daarom aan een strenge kwaliteitscontrole. Zo omvat het registratieproces een uitgebreide identiteits- en integriteitscontrole.

Meer informatie
2.
De Trusted Checkout van Chrono24 is voor kopers gratis

Betaling via Trusted Checkout

U maakt uw geld over naar een derdenrekening. Daar blijft het veilig staan tot u uw droomhorloge in handen heeft. Pas daarna wordt het geld uitbetaald aan de handelaar. Trusted Checkout is voor u als koper gratis. Alle advertenties waarbij betaling via Trusted Checkout mogelijk is, zijn als zodanig gemarkeerd.

Meer informatie
3.
Elk horloge dat via Chrono24 wordt verkocht is tijdens de verzending voor de volle waarde verzekerd

Verzekerde verzending

Elk horloge wordt door de handelaar voor de volledige waarde verzekerd en met een track-and-tracecode verstuurd. In uw Chrono24-account kunt u op elk moment de status van uw bestelling zien – totdat u uw nieuwe horloge uiteindelijk in handen heeft.

Meer informatie
4.
Geld-terug-garantie van Chrono24 bij vervalsingen

Echtheidsgarantie

Neem alstublieft binnen 14 dagen via het contactformulier contact met ons op als u twijfelt aan de echtheid van een horloge dat u heeft gekocht bij een Chrono24-handelaar. Wij onderzoeken de kwestie zorgvuldig en zoeken samen met de handelaar naar de optimale oplossing voor u. In het onwaarschijnlijke geval dat u en de handelaar niet tot een akkoord komen, krijgt u uw geld rechtstreeks van Chrono24 terug.

Meer informatie
5.
Chrono24 heeft een persoonlijke en meertalige klantenservice

Persoonlijke en meertalige klantenservice

Gedurende het hele koopproces kunt u volledig vertrouwen op ons 22-talige support team. Of u nou vragen heeft over het horloge of over de aankoop an sich – het Chrono24-support team staat altijd persoonlijk voor u klaar en ondersteunt u op de best mogelijke manier.

Meer informatie
6.
Bij Chrono24 kunt u snel en ongecompliceerd retourneren

Makkelijke retournering

Als het door u bestelde horloge niet wordt geleverd of niet overeenkomt met de beschrijving van de handelaar, kan het aankoopbedrag worden teruggestort van de derdenrekening.

En als er toch iets gebeurt? Dan kunt u altijd op ons rekenen! Als u bijvoorbeeld niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u het aankoopbedrag terugkrijgen via onze gratis escrowservice. In het geval van een retournering krijgt u dus snel en gemakkelijk uw geld terug – geheel zonder risico.

Meer informatie

Over ons

Sinds de oprichting van Chrono24 in 2003 drukken wij onze stempel op de internationale handel in luxe horloges en zetten we nieuwe maatstaven. Met meer dan 290 medewerkers in Karlsruhe, Berlijn, New York en Hongkong werken wij er dagelijks aan om onze marktplaats nog beter vorm te geven. We bieden eersteklas service aan zowel de kopers als verkopers van luxe horloges.

Meer over ons
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Uniek: Chrono24 in getallen

Chrono24 is de wereldwijd leidende marktplaats voor luxe horloges. Vind uw nieuwe horloge in meer dan 475.000 advertenties of verkoop aan een van de meer dan 500.000 horlogeliefhebbers die Chrono24 dagelijks bezoeken.

 • 2021

  Leidende marktplaats voor luxe horloges sinds 2003

 • 0

  Verkopers uit meer dan 100 landen

 • 0

  Bezoekers per dag

 • 0

  Aangeboden horloges

 • 0 €

  Totale waarde van de horloges

 • 0

  App-downloads

Wereldwijd horloges kopen en verkopen

Kopen

Interessante advertenties van verkopers uit meer dan 100 landen: op Chrono24 vindt u gegarandeerd een horloge dat u dolenthousiast maakt – van een klassiek automatisch horloge tot een zeldzaam verzamelstuk.

Verkopen

Maandelijks zoeken meer dan 9 miljoen horlogeliefhebbers naar hun droomhorloge op Chrono24. Vind ook een geschikte koper voor uw horloge – ongeacht of u een professionele handelaar of een particuliere verkoper bent.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

Wat moet ik doen als ik een product wil retourneren?
Voor een aankoop via Trusted Checkout: als u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch (+49 721 96693-900) of per e-mail (withdraw@chrono24.com). Wij zullen de tijdige ontvangst van uw herroeping vastleggen en bevestigen en alle verdere stappen initiëren.

Als u het aankoopbedrag direct aan de handelaar of particuliere verkoper heeft betaald, neem dan contact met hem of haar op bij een retournering.

Houd er rekening mee dat er geen wettelijk geregeld recht op herroeping of teruggave is als u een aankoop doet bij een particuliere verkoper.
Kan ik de aankoop via een escrowservice afwikkelen?
Bij de meeste advertenties is betaling via de Chrono24-derdenrekening mogelijk. Daarbij maakt u het geld over naar de derdenrekening, waar het veilig blijft staan totdat u het horloge in handen heeft. Het Chrono24-team staat altijd voor u klaar en zorgt dat de aankoop soepel verloopt. Meer informatie over de Chrono24-derdenrekening vindt u hier:
Mocht betaling via de Chrono24-escrowservice niet mogelijk zijn, let dan op het volgende:

Er zijn misschien andere betrouwbare escrowservices beschikbaar in uw land. Laat u vooraf goed informeren bij het kiezen van een escrowservice.

Om gebruik te maken van een escrowservice moeten koper en verkoper het eens zijn. Als u gebruikmaakt van een escrowservice, kunt u alle informatie die u nodig heeft rechtstreeks bij de escrowservice inwinnen. Vertrouw niet op doorgestuurde e-mails van de verkoper.
Hoe herken ik een vervalsing?
Op Chrono24 geldt de onvoorwaardelijke regel dat handelaren geen vervalste horloges mogen aanbieden. Professionele handelaren worden door ons gecontroleerd en bieden hun luxe horloges voor het grootste deel al jaren met succes aan op Chrono24. Het Trusted Seller-zegel is een extra indicatie van de betrouwbaarheid van een handelaar. Als wordt aangetoond dat een handelaar een replica aanbiedt, wordt hij of zij meteen door ons geblokkeerd.

Voor alle zekerheid kunt u het best zelf de werkelijke marktwaarde van uw horloge achterhalen voordat u het koopt. Horloges van Rolex, Breitling en andere luxemerken worden meestal niet voor een paar honderd euro aangeboden. Over het algemeen geldt: als een aanbieding te mooi klinkt om waar te zijn of als u twijfelt aan de echtheid van het horloge, koop het dan liever niet. Meld in plaats daarvan uw verdenking via de link 'Verdachte advertentie melden' in de advertentie.

Houd er alstublieft rekening mee dat authentieke merkhorloges bij een reparatie wel eens van onderdelen worden voorzien die niet exact overeenkomen met de originele onderdelen. Vooral voor vintage horloges is er soms een gebrek. In dat geval is de handelaar verplicht te vermelden welke onderdelen zijn vervangen.
Kan ik aanspraak maken op speciale garantie bij een aankoop via Trusted Checkout?
Bij een aankoop via Trusted Checkout gelden de wettelijk geregelde bepalingen voor garantie. Er is geen sprake van uitbreiding van deze garantie.
Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
Bij de meeste advertenties is betaling via de Chrono24-derdenrekening mogelijk. U betaalt met een creditcard of maakt het geld over naar de derdenrekening, waar het veilig blijft staan totdat u het horloge in handen heeft. Het Chrono24-team staat altijd voor u klaar en zorgt dat de aankoop soepel verloopt.

Meer informatie over betalen via Chrono24 vindt u hier:
Neem direct contact op met de verkoper om de betaling te bespreken als u de aankoop niet via de Chrono24-derdenrekening afwikkelt.

Meer vragen en antwoorden