Waarom Chrono24? Inloggen
Limited editions

Omega Speedmaster Professional

De veiling is reeds beëindigd.

Ends: Veiling is gesloten

Period: 4-12-18 17:00 tot 11-12-18 17:00

Buying fee:

Offers: 0

Infos zur Auktion

De Omega Speedmaster reisde in 1969 naar de maan. Het horloge werd 12 jaar eerder geïntroduceerd voor autocoureurs, maar de chronograaf ging als astronautenhorloge de geschiedenis in. Vanaf het moment dat astronauten de Omega Speedmaster gingen dragen was het succes niet meer te stoppen. De Omega Speedmaster is in de loop der jaren steeds populairder geworden bij zowel beroemdheden als horlogefans. Het horloge verscheen in tal van films en na meer dan een halve eeuw is het nog altijd een van de bekendste chronografen ter wereld. Het tijdloze design, de gebruiksvriendelijkheid en de uitstekende reputatie maken het een legendarisch horloge dat een must have is voor elke verzamelaar. Op de komende veiling van Chrono24 wordt een interessante selectie uitvoeringen van dit iconische model aangeboden. Of u nu op zoek bent naar een special edition of een vintage Speedy aan uw collectie wilt toevoegen, bij ons bent u aan het juiste adres. Hieronder kunt u deze unieke horloges alvast bewonderen. Als hommage aan #speedytuesday vindt de Chrono24-veiling van dinsdag 4 december 2018 tot de daaropvolgende dinsdag 11 december 2018 plaats.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op! Ons team helpt u graag verder:

+49 721 96693-940 Contact

Wat is de minimumprijs?
De minimumprijs wordt voor de veiling door de verkoper van het horloge vastgelegd. Het hoogste bod moet deze prijs bereiken of overtreffen. Dan is het horloge met succes geveild. Als de minimumprijs niet wordt bereikt, wint geen enkele bieder de veiling en behoudt de verkoper zijn horloge.
Waarom wordt kort voor het einde van de veiling de resterende tijd verlengd?
Wanneer een bod kort voor het einde van de veiling wordt ontvangen, wordt de resterende tijd met 30 seconden verlengd. Dit herhaalt zich tot er geen nieuw bod meer wordt uitgebracht en de veiling sluit.
Hoe kan ik aan een veiling deelnemen?
Om aan een veiling op Chrono24 te kunnen deelnemen, heeft u een gebruikersaccount nodig met een volledig ingevuld profiel. Meld u hier kosteloos aan.
Ik heb het hoogste bod uitgebracht bij een veiling. Hoe gaat het verder?
Gefeliciteerd met uw nieuwe horloge! Na de veiling maakt u de volledige prijs over naar een derdenrekening en de verkoper verzendt het horloge. Meer informatie over de betaling ontvangt u na de veiling per e-mail.
Is deelname aan een veiling gratis?
Ja, op een horloge bieden brengt geen extra kosten met zich mee. Houd er wel rekening mee dat biedingen bindend zijn. Als uw bod aan het einde van de veiling het hoogste is, heeft u de veiling gewonnen en bent u verplicht het volledige bedrag (hoogste bod + verzendkosten) te betalen.
Zijn veilingen op Chrono24 veilig?

De betaling van een gewonnen veiling verloopt via de betrouwbare Chrono24 Trusted Checkout. Hierbij maakt u het volledige bedrag over naar een veilige derdenrekening. Vervolgens verzendt de verkoper het horloge. Pas als u het horloge heeft ontvangen, wordt het geld uitbetaald aan de verkoper.

You can find more information about Trusted Checkout here.

Waarom worden de horloges in verschillende valuta aangeboden?
U kunt alleen een bod uitbrengen in de valuta van de verkoper. Er wordt aangegeven hoe hoog uw bod is in uw eigen munteenheid.
Wat is de geschatte prijs?
De geschatte prijs is gebaseerd op onze schatting van de waarde van het horloge en wordt als prijsspanne aangegeven.
Hoe kan ik contact opnemen met de verkoper van een horloge?
Klik op de site van de veiling op de button 'Contact opnemen met de verkoper' om hem of haar een bericht te sturen.
Hoe breng ik een bod uit?
Om een bod te doen, moet uw profiel op Chrono24 volledig zijn ingevuld. Daarnaast dient u ook te zijn ingelogd. Op de veilingsite vindt u naast het horloge een dropdown-menu, waarin u een bod kunt uitkiezen. U hoeft niet per se het laagst mogelijke bod uit te brengen, u kunt ook bedragen overslaan en een hoger bedrag kiezen.
Wie is de andere contractpartij?
De andere contractpartij is in dit geval de verkoper van het horloge.

Meer informatie over de afwikkeling via Chrono24 vindt u hier:

Het gaat om een aanbod uit het buitenland. Met welke kosten moet ik rekening houden?
De prijs wordt aangegeven zoals deze door de verkoper is ingevoerd. Er kunnen daarom extra kosten zoals belastingen, douane-, verzend-, en verzekeringskosten in rekening worden gebracht.

Voor de exacte prijs, inclusief extra kosten, kunt u het beste contact opnemen met de verkoper van het horloge. Hij of zij kan u ook vertellen of de douaneformaliteiten door de pakketdienst worden geregeld. Neem zelf contact op met de douane voor de in uw land geldende regels.

Binnen de Europese Unie betaalt u geen invoerrechten over de aankoop van een horloge. Bij het importeren vanuit een land buiten de EU, bijvoorbeeld de VS, dient u invoerrechten en belasting over de koopprijs te betalen. Neem ook in dit geval contact op met de douane voor extra informatie.
In hoeverre controleert Chrono24 de geselecteerde handelaren?
Bij de registratie wordt de identiteit en de professionaliteit van elke afzonderlijke handelaar uitvoerig gecontroleerd. Dit omvat onder andere een controle van het uittreksel uit het handelsregister en referenties van andere handelaren. Na de registratie wordt ook voortdurend de feedback van klanten meegenomen in de beoordeling.
Heeft u vragen?
We helpen u graag verder.