Meer dan 68.000 tevreden gebruikers geven ons 4,8 van 5 sterren
Meesterwerken met complicaties

De mechanische horloges van Epos zijn toonbeelden van Zwitserse horlogemakerskunst. De fabrikant breidt standaardkalibers uit met zelf ontwikkelde complicaties. Dit leidt tot meesterwerken met schitterende complicaties, zoals een Verso-modificatie of een kalender met grote maanfaseweergave.

Skeleton en Open-Heart

Het skeletteren van uurwerken en wijzerplaten is een specialiteit van Epos. Bij deze horloges kunt u de minutieus versierde, hoogwaardige Zwitserse uurwerken aan het werk zien. De wijzerplaten van de Open-Heart-modellen hebben recht boven de balans een uitsparing. Op die manier kunt u het kloppende hart van het horloge bewonderen.

Klassiek en tijdloos

De designs van de polshorloges zijn zowel klassiek-elegant als tijdloos. Veel modellen zijn daardoor perfect voor formele gelegenheden, maar u kunt ze ook op kantoor dragen. De meeste horloges herinneren met hun retro-design aan vervlogen tijden. Juist daardoor zijn ze zeer trendy.

Sportief en functioneel

Van chronografen tot piloten- en duikhorloges: de Epos-modellen van de Sportive-collectie voldoen aan alle eisen voor moderne sporthorloges. De zeer robuuste duikhorloges zijn tot 500 m waterdicht en uitgerust met een heliumventiel. De chronografen kunnen tijden van maximaal 12 uur opnemen en zijn daardoor ideaal voor op het circuit.

Singi Chonge in een exclusief interview met Chrono24
Geavanceerde techniek voor geschikte prijzen

Exclusieve Zwitserse horloges, met de hand gemodificeerde uurwerken, betaalbare prijzen – dat is de filosofie van Epos. Het doel van de fabrikant is het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige horloges met complicaties. De modellen van Epos staan op gelijke hoogte met beroemde polshorloges van grote merken. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding zijn Epos-horloges geschikt voor vrijwel elke portemonnee.

Artistry in Watchmaking

Epos is gespecialiseerd in het modificeren en het kunstzinnig versieren van uurwerken. De kalibers worden uitvoerig gedecoreerd. De prachtig versierde en geskeletteerde uurwerken kunt u aan de voorkant door krasbestendig saffierglas zien. Bovendien is Epos expert op het gebied van complicaties. Tot de meesterwerken van het merk behoren mechanische horloges met een GMT-functie, maanfaseaanduiding of Verso-modificatie. Als basis voor de creaties van Epos worden betrouwbare Zwitserse uurwerken van ETA of Sellita gebruikt. Elk Epos-kaliber is een toonbeeld van Zwitsers vakmanschap.

Over Epos

De bekende horloge-expert Peter Hofer richtte Epos in 1983 op. Bijna twee decennia later nam de familie Chonge-Forster de onderneming over. Deze familie is diep in de Zwitserse horloge-industrie verankerd. Het aanbod van Epos werd uitgebreid en op de internationale markt gericht. Op deze manier maakte Epos naam als fabrikant van innovatieve mechanische horloges voor geschikte prijzen.

Sinds 2018 leidt Singi Chonge de Epos Uhren AG. Hij is opgegroeid in de horloge-industrie en heeft jarenlange ervaring op het vlak van financiën en online marketing. Zijn speerpunten zijn de verjonging van het merk en de samensmelting van horlogemakerstraditie met moderniteit.