Herenhorloges

De traditionele herenhorloges zijn fraaie toonbeelden van haute horlogerie en passen perfect bij een maatpak. Deze tijdmeters hebben een klassiek design met complicaties als een maanfase of een wereldtijdaanduiding. Het portfolio reikt van de sobere, ultraplatte Slimline tot de sportieve Vintage Rally-chronografen.

Dameshorloges

Deze fenomenale horloges zijn het pronkstuk voor elke damespols. Er zijn zowel horloges voor formele als voor informele gelegenheden. Zo biedt de gracieuze Ladies Automatic-collectie lunettes en indexen met diamanten, samen met satijnen horlogebandjes. De Classics Index-horloges hebben een soberder en traditioneler design.

Het polshorloge van de 21e eeuw

De Horological Smartwatch kan vrijwel alles. Bluetooth-technologie verbindt dit Zwitserse meesterwerk met uw smartphone. Deze smartwatch houdt al uw dagelijkse activiteiten en uw slaappatroon bij, geeft een tweede tijdzone aan en heeft een wekkerfunctie. De juiste tijd wordt automatisch ingesteld – ideaal voor frequent flyers – en het horloge trilt als u nieuwe e-mails of gemiste oproepen heeft.

Video afspelen

Horological Smartwatch

De Horological Smartwatch barst van de moderne technologie. Het klassieke analoge design van deze heren- en dameshorloges past perfect bij zowel een maat- of mantelpak als bij sportkleding. De vergulde tijdmeters met leren horlogeband zijn zeer elegant. De smartwatch registreert de data van uw activiteiten en verzendt dit naar de app MMT-365, die compatibel is met iPhone en Android.

Maak van ieder horloge een smartwatch

De E-Strap is een elektronische horlogeband die elk analoog polshorloge in een smartwatch transformeert. Hij heeft meerdere praktische functies voor de moderne horlogeliefhebber.
Functies:
Activity tracking
Sleep monitoring
Smart sleep alarms
Get-active alerts
Dynamic coach
Opwindbare batterij
Cloud backup and restore
De E-Strap functioneert in combinatie met een smartphone of een tablet en is compatibel met iOS en Android.

E-Strap

De E-Strap heeft dezelfde functies als de Horological Smartwatch. Deze elektronische horlogeband is beschikbaar in licht- en donkerbruin, navyblauw en zwart leer. De sluiting is van edelstaal of verguld met geel- of roségoud. De innovatieve technologie is discreet verborgen in de sluiting.

Een nieuwe manier om precisie te meten

Met Analytics kunt u de nauwkeurigheid van uw horloge snel en eenvoudig meten en analyseren voor een geschikte prijs.

Analytics is een revolutionair apparaatje dat de nauwkeurigheid van uw mechanische horloge meet met een kleine clip. Het enige dat u nodig heeft is uw horloge, de clip en de SwissConnect Analytics-app voor iPhone of Android. De app analyseert uw metingen en slaat ze op in de cloud. Geheel in lijn met de filosofie van Frédérique Constant heeft de Analytics een voordelige prijs.

Analytics is compatibel met iOS & Android. Ontdek hier welke apparaten worden ondersteund.

Luxe in ieders bereik

Frédérique Constant produceert hoogstaande en toch betaalbare horloges. Het doel is klassieke kwaliteitshorloges te vervaardigen voor zoveel mogelijk horlogeliefhebbers. Zelfs de gecompliceerdste manufactuurkalibers zijn relatief voordelig. Perfecte designs, technische innovaties en pure kwaliteit hebben de hoogste prioriteit bij Frédérique Constant.

De rijzende ster van de Zwitserse horlogerie

Frédérique Constant werd in 1988 opgericht door het Nederlandse echtpaar Aletta Stas-Bax en Peter Stas. Vier jaar later presenteerde de manufactuur zijn eerste zes modellen. De fabrikant doet alles in eigen beheer, van de eerste schetsen tot de finishing touch. Manufactuurkalibers met een eeuwigdurende kalender en een tourbillon benadrukken het vakmanschap van het horlogehuis.

De oprichters

Aletta Stas-Bax
Aletta Stas-Bax heeft oog voor detail en gevoel voor design. Ze is een achterkleindochter van Frederique Schreiner (1881-1969), een van de naamgevers van het bedrijf.

Peter Stas
Peter Stas is de strateeg en de zakenman van het bedrijf. Hij is de achterkleinzoon van Constant Stas (1880-1967), die in 1904 een manufactuur voor wijzerplaten oprichtte. Zijn voornaam Constant vormt het tweede gedeelte van de bedrijfsnaam.

BrandBoutique

Koop exclusieve horloges direct bij de fabrikant

Heeft u vragen?
We helpen u graag verder.

+49 721 96693-980

Contact