Kopersbescherming Echtheidsgarantie Waarom Chrono24? Heeft u vragen? +1 646-887-3560 of e-mail NederlandNederland | EUR

Oktopus

Deze karakteristieke tijdmeters voelen zich net zoals een octopus het meest thuis in het water. De innovatieve constructie van de behuizing en het gebruik van hightech-materialen zorgen ervoor dat deze horloges waterbestendig en roestvast zijn. Sommige modellen hebben zelfs een maanfase-aanduiding om u te ondersteunen tijdens nachtelijke duikavonturen.

Spido

De naam Spido doet niet alleen denken aan het Engelse woord 'spider', deze horloges zijn ook licht en stevig als een spinnenweb. Deze stijlvolle tijdmeters zijn perfect voor het skiën en voor andere sporten op grote hoogtes. Hightech-materialen zoals titanium en geskeletteerde behuizingen zorgen voor een laag gewicht en optimale prestaties.

Analoog en digitaal

Linde Werdelin werd in 2002 opgericht door twee jeugdvrienden uit Denemarken: Morten Linde en Jorn Werdelin.

Hun doel was om prachtige horloges te creëren waar precisie-instrumenten zoals een duikcomputer op aangesloten kunnen worden. Dit verhoogt de veiligheid tijdens outdoor-activiteiten. Het resultaat is opmerkelijk: adembenemende mechanische horloges met een enorme functionaliteit.

Esthetisch en prestatiegericht

De filosofie is eenvoudig: er altijd vol voor gaan en alles uit het leven halen. De horloges belichamen deze actieve levenshouding en ondersteunen u tijdens het duiken of skiën.

Linde Werdelin streeft naar de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit. Als u een Linde Werdelin-horloge koopt, investeert u niet alleen in het ultieme sporthorloge: u draagt ook een waar kunstwerk.

Technologie en vakmanschap

Elk afzonderlijk uurwerk is nauwkeurig met de hand gemaakt door meester-horlogemakers en wordt aangedreven door een custom-made kaliber.

Linde Werdelin toont een ware pioniersgeest en legt zich toe op het gebruik van innovatieve materialen en methodes: na twee jaar research & development presenteerde de fabrikant een behuizing van 3DTP™ carbon composiet.

Jorn Werdelin in een exclusief interview met Chrono24

De oprichters

Morten Linde
Morten Linde is het creatieve brein achter Linde Werdelin. Hij hecht veel waarde aan pure schoonheid en streeft ernaar prachtige en praktische horloges met een lange levensduur te creëren.

Jorn Werdelin
Jorn Werdelin komt uit een familie van juweliers en is een fervent skiër en duiker. Hij is vanzelfsprekend de drijvende kracht achter de technische sporthorloges van Linde Werdelin.

BrandBoutique

Koop exclusieve horloges direct bij de fabrikant