Meer dan 400.000 horloges zijn gedekt door kopersbescherming
Chrono24 - Nederland
Inloggen of registreren

Dutch Jewel Company

Dutch Jewel Company is gevestigd in Goirle in  het zuiden van Nederland. Onze oprichters hebben meer dan 90 jaar ervaring in de juweliers branche en daarmee onderscheiden wij ons ten opzichte van de andere webwinkels.

Het zeer gevarieerde assortiment biedt u de keuze uit: Trendy horloges, klassieke horloges, Limited Edition horloges en (zeer) exclusieve horloges. Allen van bekende merken zoals: Rolex, IWC, Meistersinger, Hublot, Cartier, Audemars Piquet, Zenith en nog veel meer. Tevens zijn wij actief bezig om de collectie uit te breiden met "vintage" horloge, die bij ons worden nagekeken en in een goede staat de deur uitgaan.


De after-sales hebben we in eigen beheer en Dutch Jewel Company staat garant voor alle geleverde of aangeboden producten. Bij iedere aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid en op elk geleverd product geven wij standaard 1 jaar DJC garantie.

Onze prioriteit is het u als consument zo gemakkelijk en betrouwbaar mogelijk te maken. Mochten wij nog meer voor u kunnen betekenen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, 7 dagen per week.

Team DJC

Details

Trusted Seller sinds 2014
Deze handelaar heeft een winkel waar u zijn producten kunt bezichtigen.
Met kopersbescherming verkochte horloges: 20

5,0 van 5 sterren  |  Beoordelingen: 9

Beoordelingen in detail 

 4,9 Verzending
 4,1 Beschrijving
 4,5 Contact
89% van de kopers zouden deze handelaar aanbevelen.

Actueel topaanbod

Dutch Jewel Company

de Geitenhoef 1
5051JZ Goirle
Nederland

Mobiel: [+31] 6 18927391
Wij spreken:

Meer informatie

Btw-nummer: NL863810421B01
General Terms and Conditions