Vertrouw op Chrono24-kopersbescherming als u een horloge koopt

Dutch Jewel Company

Dutch Jewel Company is gevestigd in Goirle in  het zuiden van Nederland. Onze oprichters hebben meer dan 90 jaar ervaring in de juweliers branche en daarmee onderscheiden wij ons ten opzichte van de andere webwinkels.

Het zeer gevarieerde assortiment biedt u de keuze uit: Trendy horloges, klassieke horloges, Limited Edition horloges en (zeer) exclusieve horloges. Allen van bekende merken zoals: Rolex, IWC, Meistersinger, Hublot, Cartier, Audemars Piquet, Zenith en nog veel meer. Tevens zijn wij actief bezig om de collectie uit te breiden met "vintage" horloge, die bij ons worden nagekeken en in een goede staat de deur uitgaan.


De after-sales hebben we in eigen beheer en Dutch Jewel Company staat garant voor alle geleverde of aangeboden producten. Bij iedere aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid en op elk geleverd product geven wij standaard 1 jaar DJC garantie.

Onze prioriteit is het u als consument zo gemakkelijk en betrouwbaar mogelijk te maken. Mochten wij nog meer voor u kunnen betekenen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, 7 dagen per week.

Team DJC

Details

Dutch Jewel Company

de Geitenhoef 1
5051JZ Goirle
Nederland


Contact Information
Mobiel: [+31] 6 18927391

Wij spreken:

Meer informatie

General Terms and Conditions

Trusted Seller sinds 2014
Deze handelaar heeft een winkel waar u zijn producten kunt bezichtigen.
Met kopersbescherming verkochte horloges: 19

4,5 van 5 sterren  |  Beoordelingen: 9

Beoordelingen in detail 

 4,9
Verzending
 4,1
Beschrijving
 4,5
Contact
88 % van de kopers zouden deze handelaar aanbevelen.
Naar de actuele advertenties

Actueel topaanbod

Locatie