Inloggen

Dutch Jewel Company

Dutch Jewel Company is gevestigd in Goirle in  het zuiden van Nederland. Onze oprichters hebben meer dan 90 jaar ervaring in de juweliers branche en daarmee onderscheiden wij ons ten opzichte van de andere webwinkels.

Het zeer gevarieerde assortiment biedt u de keuze uit: Trendy horloges, klassieke horloges, Limited Edition horloges en (zeer) exclusieve horloges. Allen van bekende merken zoals: Rolex, IWC, Meistersinger, Hublot, Cartier, Audemars Piquet, Zenith en nog veel meer. Tevens zijn wij actief bezig om de collectie uit te breiden met "vintage" horloge, die bij ons worden nagekeken en in een goede staat de deur uitgaan.

Dutch Jewel Company beschikt over een fysieke showroom waar u op afspraak uw gekozen artikel kunt komen bekijken. Hiermee bieden wij de internet klant de mogelijk om het product eerst te bekijken alvorens tot koop over te gaan.
De after-sales hebben we in eigen beheer en Dutch Jewel Company staat garant voor alle geleverde of aangeboden producten. Bij iedere aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid en op elk geleverd product geven wij standaard 1 jaar DJC garantie.

Onze prioriteit is het u als consument zo gemakkelijk en betrouwbaar mogelijk te maken. Mochten wij nog meer voor u kunnen betekenen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, 7 dagen per week bereikbaar via mail (info@dutchjewelcompany.com) en telefoon(+31135907486).

Team DJC

Details

Dutch Jewel Company

de Geitenhoef 1
5051JZ Goirle
Nederland

Toon telefoonnummers
Mobiel: [+31] 6 18927391
Wij spreken:
  • German
  • English
  • Dutch

Meer informatie

General Terms and Conditions

Trusted Seller sinds 2014
Deze handelaar heeft een winkel waar u zijn producten kunt bezichtigen.
Via Trusted Checkout verkochte horloges: 11

4,0 van 5 sterren  |  Beoordelingen: 3

Beoordelingen in detail 

 4,7 Verzending
 3,7 Beschrijving
 3,7 Contact
67%
van de kopers zouden deze handelaar aanbevelen.

Actueel topaanbod

Locatie