Vertrouw op Chrono24-kopersbescherming als u een horloge koopt
Chrono24 - Nederland

Filipucci Juweliers

Filipucci Juweliers

Over ons

Na 40 jaar aan expertise in Italie heeft Filipucci Juweliers sinds 1990 ook een vestiging op de Maastrichter Brugstraat te Maastricht. Slechts enkele meters voorbij de bekende Sint Servaas-brug bevindt zich de winkel, in een prachtig historisch pand daterende uit 1734.

Gezien de Italiaanse achtergrond van het familiebedrijf bent U bij Filipucci Juweliers te Maastricht bij het juiste adres voor de meest uitgebreide en recente collectie van nieuwe horloges en occasions van Rolex, Breitling, Omega, IWC, Cartier, Panerai, Audemars Piguet, Tudor, Patek Philippe, Jaeger-LeCoultre, Tag Heuer, Chopard en nog veel meer.

Vanzelfsprekend wordt U voorzien van een gespecialiseerd advies om uw wensen te vervullen. Filipucci Juweliers hoopt U te mogen verwelkomen voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Details

Trusted Seller sinds 2006
Deze handelaar heeft een winkel waar u zijn producten kunt bezichtigen.
Aanbevelingen van andere Chrono24-handelaren: 13
Met kopersbescherming verkochte horloges: 1840

4,8 van 5 sterren  |  Beoordelingen: 1216

Beoordelingen in detail 

 4,9
Verzending
 4,8
Beschrijving
 4,8
Contact
98% van de kopers zouden deze handelaar aanbevelen.

Actueel topaanbod


Informatie over onlinebeslechting van geschillen

Sinds januari 2016 is elke online handelaar binnen de Europese Unie verplicht kopers te wijzen op het 'Europees platform voor online geschillenbeslechting' van de Europese Commissie. Daarom stellen wij u deze tekst ter beschikking. Klik alstublieft op 'Verwijzing publiceren' om de verwijzing naar dit platform op uw homepage of bij uw advertenties te plaatsen.

De EU-commissie heeft een online platform voor geschillenbeslechting (ODR-platform) gecreëerd. Het ODR-platform dient als meldpunt voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen over contractuele verplichtingen die voortkomen uit online aankopen. Het ODR-platform is te bereiken via deze link:
http://ec.europa.eu/consumers/odr

Filipucci Juweliers

Maastrichter Brugstraat 20
6211 ET Maastricht
Nederland

Tel.: [+31] 43-3210966
Mobiel: +31 (0)6 - 18 49 93 06
Wij spreken:

Meer informatie

Btw-nummer: NL804799015B01
General Terms and Conditions