Sinds 2003 marktleider voor de aan- & verkoop van luxe horloges

Pawndeluxe

Hoe weet ik of het horloge dat ik van uw pagina koop echt is? Zijn uw artikelen authentiek?

Pawndeluxe onderzoekt de authenticiteit van elk artikel via een meerpuntscontrole authenticatieproces. Onze gecertificeerde horloge experts, met meer dan 20 jaar ervaring in authenticatie en onderhoud van luxe horloges, zullen het horloge en de bijbehorende documentatie onderzoeken op authenticiteit. Als artikelen niet voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen, dan accepteren we ze niet.

Hoe worden uw prijzen en waarderingen bepaalt?

Wij doen ons onderzoek. Het hele team achter Pawndeluxe verzamelt dagelijks gegevens van veilingen, forum verkopen, en onze eigen transacties om realtime op de hoogte te blijven van de tweedehands horlogemarkt. Wij doen dit om de eerlijkste prijs voor een bepaald horloge in realtime te bepalen.

Heb je een restitutie- of retourbeleid?

Ja, dat hebben we. In het geval dat het artikel niet in de staat is die in onze advertentie is beschreven, garanderen we een terugbetaling van 100%. Je hebt 14 dagen vanaf de leveringsdatum om je horloge te retourneren. Waarna je een terugbetaling van de verkoopprijs ontvangt.

Worden artikelen geleverd met het originele merkverpakking en papierwerk?

Sinds ons begin is het ons doel om de beste service te bieden tegen de best mogelijke prijs. Daarom hebben we besloten om onnodige kosten van ouderwetse documenten te vermijden om extra kosten te voorkomen en de prijzen zo laag mogelijk te behouden. Al onze horloges hebben een serienummer dat in een korte tijd opgezocht kan worden.

Verzenden jullie internationaal?

Wij verzenden naar alle bestemmingen in binnen- en buitenland via DHL voor gratis expresdiensten.

Hoe snel verzendt u zodra een aankoop is gedaan?

Zodra de betaling is voltooid, wordt een horloge meestal binnen 24 uur naar u verzonden. De maximale levertijd is 3 dagen afhankelijk van locatie. Heb je het horloge eerder nodig? Laat het ons weten en we zullen naar een oplossing zoeken.

Aarzel niet om ons te contacteren met andere vragen!

Details

Pawndeluxe

Adres op aanvraag


Contact Information
Tel.: [+31]736237156
Mobiel: +31 6 82664873

Wij spreken:
Btw-nummer: NL855464975B01

Meer informatie

General Terms and Conditions

Trusted Seller sinds 2016
Met kopersbescherming verkochte horloges: 1000

4,8 van 5 sterren  |  Beoordelingen: 765

Beoordelingen in detail 

 4,9
Verzending
 4,7
Beschrijving
 4,8
Contact
96 % van de kopers zouden deze handelaar aanbevelen.
Naar de actuele advertenties

Informatie over onlinebeslechting van geschillen

Sinds januari 2016 is elke online handelaar binnen de Europese Unie verplicht kopers te wijzen op het 'Europees platform voor online geschillenbeslechting' van de Europese Commissie. Daarom stellen wij u deze tekst ter beschikking. Klik alstublieft op 'Verwijzing publiceren' om de verwijzing naar dit platform op uw homepage of bij uw advertenties te plaatsen.

De EU-commissie heeft een online platform voor geschillenbeslechting (ODR-platform) gecreëerd. Het ODR-platform dient als meldpunt voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen over contractuele verplichtingen die voortkomen uit online aankopen. Het ODR-platform is te bereiken via deze link:
http://ec.europa.eu/consumers/odr

Actueel topaanbod

Openingstijden winkel

maandag:

09:00 - 13:00

dinsdag:

10:30 - 19:00

woensdag:

10:30 - 19:00

donderdag:

10:30 - 18:00

vrijdag:

09:00 - 12:00