RobsWatchplaza

Welkom bij RobsWatchPlaza

Wij adverteren met een gedeelte uit ons assortiment  horloges op Chrono24. Ons gehele assortiment, bestaande uit voornamelijk 2e hands horloges,  kunt u vinden op onze eigen website.

RobsWatchPlaza is een onderdeel van Handelsonderneming RobRich V.O.F.

 

Bezichtiging

(Tijdelijk niet mogelijk i.v.m. Corona-19 maatregelen)

Hoewel wij onze horloges via internet aanbieden, bestaat de mogelijk om voor aankoop van een horloge deze te bezichtigen in ons kantoor te Deventer. Een bezoek aan ons kantoor kan echter alleen op afspraak. Wij hebben onze horloges elders ondergebracht en zullen er dan voor zorgen dat wij het horloge voor u klaar hebben liggen. Helaas kunt u niet bij ons pinnen.

Garantie

Wij geven 1 jaar garantie op al onze horloges tenzij anders vermeld. De garantie gaat in vanaf de datum die op de verkoopbon staat. Deze garantieduur zal in overleg worden aangepast indien de uiteindelijke verkoopprijs afwijkt van de vermelde prijs bij het horloge.
Deze garantie geldt niet voor de waterdichtheid, kronen en drukkers en het glas. Beschadiging tengevolge van onjuist gebruik, schade toegebracht door de eigenaar of derden vallen ook buiten deze garantie.

Afbeeldingen

Alle afbeeldingen van artikelen die wij aanbieden, zijn originele foto's of scans van het betreffende artikel. Dit betekent dat als wij 3 dezelfde exemplaren aanbieden, er van elk exemplaar een aparte scan of foto is bijgevoegd.

Betaling

U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:
1.  Contant, bij afhalen op afspraak (geen Pin)
2.  Bankoverschrijving, betaling per bankoverschrijving op onze rekening
3.  Paypal
4.  Chrono24 Trusted Checkout, (zie Chrono24 voor de voorwaarden)

Margeregeling

Ja:     U hoeft geen belasting te betalen, dit horloge valt onder de margeregeling.

Nee:  De prijs is inclusief 21% BTW

Verzenden

Wij verzenden uw aankoop binnen 2 werkdagen nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Wij zullen u dan ook informeren m.b.t. de verzendgegevens (trackingnummers ed.). De duur van de zending is afhankelijk van de locatie waar uw aankoop naar toe moet worden verzonden.

De tarieven voor het verzenden zijn onder andere afhankelijk van het gewicht en de waarde van het te versturen pakket. Indien u geinteresseerd bent in een van onze artikelen, dan kunnen wij voor u een prijsopgave maken m.b.t. de verzendkosten.

Uw aankoop wordt degelijk verpakt en aangetekend en verzekerd verzonden.

Voor het verzenden van uw aankoop maken wij gebruik van Fedex, UPS of PostNL.

Buiten de EU

Klanten buiten de EU zijn zelf verantwoordelijk voor hetgeen u invoert en de geldende invoerbelastingen en vergoedingen voor invoer dient u zelf te betalen.

Wij hebben geen invloed op de hoogte van invoerbelastingen en kunnen niet aangeven hoe hoog deze belastingen zijn.

Details

RobsWatchplaza

Adres op aanvraag


Contact Information
Tel.: [+31] 646008010
Mobiel: [+31] 641072187

Wij spreken:
Btw-nummer: NL820501840B01

Trusted Seller sinds 2009
Aanbevelingen van andere Chrono24-handelaren: 4
Met kopersbescherming verkochte horloges: 123

5,0 van 5 sterren  |  Beoordelingen: 69

Beoordelingen in detail 

 5,0
Verzending
 5,0
Beschrijving
 5,0
Contact
100%
van de kopers zouden deze handelaar aanbevelen.
Naar de actuele advertenties

Informatie over onlinebeslechting van geschillen

Sinds januari 2016 is elke online handelaar binnen de Europese Unie verplicht kopers te wijzen op het 'Europees platform voor online geschillenbeslechting' van de Europese Commissie. Daarom stellen wij u deze tekst ter beschikking. Klik alstublieft op 'Verwijzing publiceren' om de verwijzing naar dit platform op uw homepage of bij uw advertenties te plaatsen.

De EU-commissie heeft een online platform voor geschillenbeslechting (ODR-platform) gecreëerd. Het ODR-platform dient als meldpunt voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen over contractuele verplichtingen die voortkomen uit online aankopen. Het ODR-platform is te bereiken via deze link:
http://ec.europa.eu/consumers/odr

Actueel topaanbod