RobsWatchplaza

Welkom bij RobsWatchPlaza

Wij adverteren met een gedeelte uit ons assortiment  horloges op Chrono24. Ons gehele assortiment, bestaande uit voornamelijk 2e hands horloges,  kunt u vinden op onze eigen website.

RobsWatchPlaza is een onderdeel van Handelsonderneming RobRich V.O.F.

 

Bezichtiging

Hoewel wij onze horloges via internet aanbieden, bestaat de mogelijk om voor aankoop van een horloge deze te bezichtigen in ons kantoor te Deventer.  Een bezoek aan ons kantoor kan echter alleen op afspraak. Wij hebben onze horloges elders ondergebracht en zullen er dan voor zorgen dat wij het horloge voor u klaar hebben liggen. Helaas kunt u niet bij ons pinnen.

Garantie

Wij geven 1 jaar garantie op al onze horloges tenzij anders vermeld. De garantie gaat in vanaf de datum die op de verkoopbon staat. Deze garantieduur zal in overleg worden aangepast indien de uiteindelijke verkoopprijs afwijkt van de vermelde prijs bij het horloge.
Deze garantie geldt niet voor de waterdichtheid, kronen en drukkers en het glas. Beschadiging tengevolge van onjuist gebruik, schade toegebracht door de eigenaar of derden vallen ook buiten deze garantie.

Alle horloges die wij inkopen worden getest op een correcte werking en krijgen, indien nodig, een servicebeurt door gecertificeerde horlogemakers zodat wij u garantie kunnen geven op een correcte werking van het uurwerk. 

Afbeeldingen

Alle afbeeldingen van artikelen die wij aanbieden, zijn originele foto's of scans van het betreffende artikel. Dit betekent dat als wij 3 dezelfde exemplaren aanbieden, er van elk exemplaar een aparte scan of foto is bijgevoegd.

Betaling

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmethoden:
1.  Contant, bij afhalen op afspraak (geen Pin)
2.  Bankoverschrijving, betaling per bankoverschrijving op onze rekening of per betaalverzoek
3.  Paypal
4.  Chrono24 Trusted Checkout, (zie Chrono24 voor de voorwaarden)

Margeregeling

Ja:     U hoeft geen belasting te betalen, dit horloge valt onder de margeregeling.

Nee:  De prijs is inclusief 21% BTW

Verzenden

Indien de betaling voor een aankoop op werkdagen (ma-vr) voor 16:00 uur door ons is ontvangen, zullen wij trachten om nog dezelfde dag de aankoop te versturen. Anders zal dit de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Wij zullen u dan ook informeren m.b.t. de verzendgegevens (trackingnummers ed.).  De duur van de zending is afhankelijk van de locatie waar uw aankoop naar toe moet worden verzonden.    

De tarieven voor het verzenden zijn onder andere afhankelijk van het gewicht en de waarde van het te versturen pakket. Indien u geinteresseerd bent in een van onze artikelen, dan kunnen wij voor u een prijsopgave maken m.b.t. de verzendkosten.

Uw aankoop wordt degelijk verpakt en aangetekend en verzekerd verzonden.

Voor het verzenden van uw aankoop maken wij gebruik van UPS of PostNL.

Buiten de EU

Klanten van buiten de EU zijn zelf verantwoordelijk voor hetgeen men invoert en de geldende  invoerbelastingen en vergoedingen voor invoer dient men zelf te betalen. Wij hebben geen invloed op de hoogte van invoerbelastingen en kunnen niet aangeven hoe hoog deze belastingen zijn.

Wij onderwaarderen de goederen niet en markeren het artikel niet als een geschenk op douaneformulieren.

Houdt u er rekening mee dat horloges niet in alle landen mogen worden ingevoerd.
Informeer bij de douanedienst in uw eigen land.

Details

Trusted Seller
Aanbevelingen van andere Chrono24-handelaren: 3
Via Chrono24 verkochte horloges: 243

5,0 van 5 sterren  |  Beoordelingen: 166

Beoordelingen in detail 

 5,0 Verzending
 4,9 Beschrijving
 5,0 Contact
100% van de kopers zouden deze handelaar aanbevelen.

Actueel topaanbod


Informatie over onlinebeslechting van geschillen

De EU-commissie heeft een online platform voor geschillenbeslechting (ODR-platform) gecreëerd. Het ODR-platform dient als meldpunt voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen over contractuele verplichtingen die voortkomen uit online aankopen. Het ODR-platform is te bereiken via deze link:
http://ec.europa.eu/consumers/odr

RobsWatchplaza

Davostraat 30
7412VK Deventer
Nederland

Tel.: +31646008010
Mobiel: +31641072187
Wij spreken:

Meer informatie

Btw-nummer: NL820501840B01