Contact: Uw bericht aan Chrono24

Bedankt voor uw betaling. Wij stellen u op de hoogte zodra we uw betaling hebben ontvangen. Betalingsherinneringen kunt u als niet verzonden beschouwen. Deze berichten worden automatisch gegenereerd en stopgezet zodra de betaling is ontvangen.

Houd er alstublieft rekening mee dat een overschrijving 2 tot 3 werkdagen duurt.

Als u uw horloge niet binnen 6 maanden verkoopt, krijgt u de advertentiekosten terug. De voorwaarden zijn dat uw horloge 6 maanden online heeft gestaan op Chrono24, niet is verkocht en nog in uw bezit is. Voor een terugbetaling stuurt u een bericht via dit contactformulier.

Houd er alstublieft rekening mee dat volgens onze algemene voorwaarden voor particuliere verkopers een terugbetaling niet mogelijk is, als het horloge in de tussentijd op een andere manier is verkocht. Alle belangrijke informatie vindt in onze 'Veelgestelde vragen' onder 'Als particulier een horloge verkopen op Chrono24'.

Chrono24 taxeert geen horloges. U kunt op Chrono24 naar vergelijkbare horloges zoeken om een idee te krijgen van de gangbare prijzen. Als u de exacte prijs van uw horloge wilt weten, raden we u aan naar een lokale juwelier te gaan.

Hier vindt u alle informatie over het verkopen van uw horloge via Chrono24: Meer informatie

U koopt een horloge door op de aanbodsite op de groene button 'Kopen' te klikken en de aanwijzingen te volgen. Vervolgens informeren we u per e-mail over de voortgang van uw bestelling.

Als de verkoper niet binnen 5 dagen contact met u opneemt, kunt u proberen hem telefonisch te bereiken. Het telefoonnummer ziet u op de aanbodsite onder het kopje 'Verkoper'.

De verkoper beantwoordt graag uw vragen over de kenmerken, staat, beschikbaarheid en bezorging van het product. Via de button 'Contact opnemen met de verkoper' kunt u hem of haar een bericht sturen. De meeste verkopers kunt u ook telefonisch bereiken. Het telefoonnummer vindt u op de aanbodsite onder het kopje 'Verkoper'.

Vind hier alle antwoorden op veelgestelde vragen rondom Chrono24.

Verplicht veld

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

Tel.: +49 721 96693-0
Fax: +49 721 96693-990

Chrono24 GmbH
Haid-und-Neu-Str. 18
D-76131 Karlsruhe
Duitsland

Dennis Fischer,
Director Customer Relations

Heeft u vragen?
We helpen u graag verder.

+1 646-887-3560

Contact

?