Meer dan 1.500 succesvolle particuliere verkopers per maand.
Verkoop uw horloge ook op Chrono24!

Toebehoren verkopen
 • Lage advertentiekosten
 • Verkoopratio van 90%
 • Gratis escrowservice
Lage advertentiekosten
Verkoopratio van 90%
Gratis escrowservice

Waarom op Chrono24 verkopen?

 • De leidende marktplaats voor luxe horloges

  De leidende marktplaats voor luxe horloges

  Chrono24 is gespecialiseerd in luxe horloges en presenteert uw horloge in een professionele omgeving. Hier krijgt u de beste prijs.

 • Dagelijks 350.000 potentiële kopers

  Dagelijks 350.000 potentiële kopers

  Uw advertentie is zichtbaar voor geïnteresseerden uit meer dan 90 landen. Daardoor worden 9 van de 10 horloges snel verkocht.

 • Veilige betalingsafwikkeling

  Veilige betalingsafwikkeling

  Wij dragen zorg voor de volledige transactie en het geld wordt altijd in uw eigen munteenheid op uw bankrekening bijgeschreven.

Snel en eenvoudig verkopen

 • 1. Advertentie plaatsen

  1. Advertentie plaatsen

 • 2. Koopaanvragen ontvangen

  2. Koopaanvragen ontvangen

 • 3. Horloge verkopen

  3. Horloge verkopen

Meer veiligheid en succes bij een verkoop via de gratis escrowservice

Meer dan 60% van de verkopers maakt al gebruik van de escrowservice op Chrono24. U verzendt het horloge pas nadat de koper het geld heeft overgemaakt naar een veilige derdenrekening. De escrowservice is voor u volledig gratis en verhoogt zowel het vertrouwen van potentiële kopers als uw verkoopkansen!

Meer informatie vindt u hier.

Zo plaatst u in slechts 4 stappen uw advertentie op Chrono24

Dit zeggen andere particuliere verkopers

 • Ik heb inmiddels twee horloges op Chrono24 verkocht en ben zeer tevreden. Vooral de escrowservice biedt mij en mijn kopers een hoge mate van veiligheid en vereenvoudigt de verkoop enorm.
  Joannis uit Duitsland
 • Ik verkoop al sinds 2012 horloges op Chrono24. Hier zoeken heel veel geïnteresseerden van over de hele wereld naar horloges. Daardoor vind ik altijd snel en eenvoudig een betrouwbare koper.
  Ype uit Nederland
 • Een advertentie opstellen gaat snel en eenvoudig. Op Chrono24 bereikt u zonder veel moeite kopers van over de hele wereld.
  Jean-Marc uit Frankrijk
 • Ik heb inmiddels een aantal horloges op Chrono24 verkocht. De escrowservice heeft hierbij veiligheid voor beide partijen geboden.
  Robert uit Duitsland
 • Dankzij het wereldwijde publiek vind ik altijd snel kopers voor mijn horloges. Ik ben zeer tevreden met de behaalde verkoopprijzen.
  Dirk uit Duitsland
 • Op Chrono24 kan ik mijn horloges verkopen voor de prijs waarvoor ik ze aanbied. Door het wereldwijde bereik en de goed bereikbare klantenservice is Chrono24 het optimale platform voor het verkopen van horloges.
  Mark uit de Verenigde Staten

Heeft u nog vragen?

Hoe adverteer ik een horloge?
Met ons formulier kunt u uw horloge in slechts enkele stappen aanbieden:
 1. Beschrijf uw horloge gedetailleerd. Hoe nauwkeuriger de beschrijving, hoe gemakkelijker potentiële kopers uw advertentie vinden.
 2. Voeg maximaal 4 foto's, vanuit verschillende perspectieven, van uw horloge toe. Houd uw camera bij de hand. Tijdens het plaatsen van uw advertentie wordt u gevraagd 2 foto's te maken van uw horloge, ingesteld op een door ons bepaald tijdstip. Hiermee controleren we of u het horloge daadwerkelijk in uw bezit heeft. Deze foto's worden later ook aan uw advertentie toegevoegd.
 3. Vul uw persoonlijke gegevens in.
 4. Bij de laatste stap kunt u alles controleren en dient u de advertentiekosten te betalen.
Wat kost de advertentie en welke betalingswijzen zijn er?
Voor een privéadvertentie rekenen we 4,5% van de vastgelegde prijs in de advertentie aan. Deze kost bedraagt minimum 5,00 EUR en maximum 299,00 EUR per advertentie – onafhankelijk van de prijs. Als het horloge na 6 maanden niet verkocht is, betalen wij u dit volledige bedrag terug. U kan deze kosten betalen per PayPal, kredietkaart of overschrijving. Laatste update 10/2015.
Hoe functioneert de geld-terug-garantie precies?
Wanner u uw horloge niet binnen 6 maanden verkoopt, krijgt u van ons de advertentiekosten terug. Als voorwaarde geldt daarbij dat uw horloge 6 maanden lang op Chrono24 online moet hebben gestaan, niet verkocht is en zich nog in uw bezit bevindt. Daarvoor moet u na afloop van deze 6 maanden binnen 4 weken aantonen dat het horloge nog in uw bezit is.
Wat is een referentienummer?
Het referentienummer beschrijft het model (of de modelvariant) van uw horloge en kan uit meerdere cijfers en letters bestaan. Bij sommige merken vindt u dit nummer op de achterkant van het deksel (niet te verwarren met het kastnummer), op de bandaanzet of gegraveerd in de wijzerplaat. Het referentienummer is daarnaast ook terug te vinden in de documenten van uw horloge of op uw factuur. Indien u het referentienummer niet terugvindt, zoek dan afbeeldingen op internet en vergelijk deze met uw horloge. Deze korte opzoeking zal u in de meeste gevallen verder helpen.

+1 646-887-3560

FAQ

Heeft u vragen?
We helpen u graag verder.

+1 646-887-3560

Contact

?