Heeft u vragen?

Ons support team staat altijd voor u klaar.

+1 646-887-3560


Help ons Chrono24 te verbeteren!

Uw feedback helpt ons verder en kan u exclusieve voordelen opleveren.
Nu deelnemen!


Heeft u vragen?

Ons support team staat altijd voor u klaar.

+1 646-887-3560


Help ons Chrono24 te verbeteren!

Uw feedback helpt ons verder en kan u exclusieve voordelen opleveren.
Nu deelnemen!

Kopersbescherming Echtheidsgarantie Waarom Chrono24? Heeft u vragen? +1 646-887-3561 of e-mail Nederland  | EUR

Verkoop uw horloge op Chrono24

 • Lage advertentiekosten
 • Geld-terug-garantie
 • Hoge verkoopkansen
Lage advertentiekosten
Geld-terug-garantie
Hoge verkoopkansen

Uw voordelen

 • Echte passie

  Echte passie

  Niet alleen wij hebben passie voor horloges. Ook kenners en verzamelaars van over de hele wereld laten zich door mooie exemplaren op Chrono24 in vervoering brengen. Daardoor heeft u hier het meeste succes met uw advertentie.

 • Grote reikwijdte

  Grote reikwijdte

  Met Chrono24 is de wereld van luxe horloges direct toegankelijk voor liefhebbers uit meer dan 90 landen. Het maakt niet uit of via de computer of via de smartphone wordt gezocht: uw advertentie wordt altijd en overal gevonden.

 • Grote interesse

  Grote interesse

  Dagelijks zoeken meer dan 350 000 horlogeliefhebbers op Chrono24 naar een nieuwe tijdmeter. Misschien wel naar uw horloge!

Snel en eenvoudig uw doel bereiken:

 • 1. Advertentie plaatsen

  1. Advertentie plaatsen

  Via ons formulier adverteert u uw horloge in slechts enkele stappen.

 • 2. Koopaanvragen ontvangen

  2. Koopaanvragen ontvangen

  Geïnteresseerden nemen rechtstreeks contact op via Chrono24.

 • 3. Horloge verkopen

  3. Horloge verkopen

  Een betalings- en verzendingswijze overeenkomen met de koper.

De koper overtuigen met een veilige betaling – via de escrowservice op Chrono24

Door de transparante betalingsafwikkeling via de escrowservice op Chrono24 profiteert u dubbel. U wint het vertrouwen van potentiële kopers en beschermt uzelf tegen achterstallige betalingen of pogingen tot oplichting. U verzendt het horloge pas nadat de koper het geld heeft overgemaakt naar een veilige derdenrekening.

Activeer na het plaatsen van uw advertentie de escrowservice als extra, veilige betaalwijze. Meer informatie vindt u hier.

Met onze assistent is uw advertentie binnen een paar minuten klaar voor publicatie

Nog nooit was adverteren zo eenvoudig. U heeft alleen het referentienummer van uw horloge nodig – onze assistent vult automatisch de specificaties in. Voeg daarna aansprekende foto's en de prijs toe – klaar!

Klantenmeningen

Dit zeggen andere particuliere verkopers

 • Ik heb inmiddels twee horloges op Chrono24 verkocht en ben zeer tevreden. Vooral de escrowservice biedt mij en mijn kopers een hoge mate van veiligheid en vereenvoudigt de verkoop enorm.
  Joannis uit Duitsland
 • Ik verkoop al sinds 2012 horloges op Chrono24. Hier zoeken heel veel geïnteresseerden van over de hele wereld naar horloges. Daardoor vind ik altijd snel en eenvoudig een betrouwbare koper.
  Ype uit Nederland
 • Een advertentie opstellen gaat snel en eenvoudig. Op Chrono24 bereikt u zonder veel moeite kopers van over de hele wereld.
  Jean-Marc uit Frankrijk
 • Ik heb inmiddels een aantal horloges op Chrono24 verkocht. De escrowservice heeft hierbij veiligheid voor beide partijen geboden.
  Robert uit Duitsland
 • Dankzij het wereldwijde publiek vind ik altijd snel kopers voor mijn horloges. Ik ben zeer tevreden met de behaalde verkoopprijzen.
  Dirk uit Duitsland
 • Op Chrono24 kan ik mijn horloges verkopen voor de prijs waarvoor ik ze aanbied. Door het wereldwijde bereik en de goed bereikbare klantenservice is Chrono24 het optimale platform voor het verkopen van horloges.
  Mark uit de Verenigde Staten

Heeft u nog vragen?

Hoe adverteer ik een horloge?
Met ons formulier kunt u uw horloge in slechts enkele stappen aanbieden:
 1. Beschrijf uw horloge gedetailleerd. Hoe nauwkeuriger de beschrijving, hoe gemakkelijker potentiële kopers uw advertentie vinden.
 2. Voeg maximaal 4 foto's, vanuit verschillende perspectieven, van uw horloge toe. Houd uw camera bij de hand. Tijdens het plaatsen van uw advertentie wordt u gevraagd 2 foto's te maken van uw horloge, ingesteld op een door ons bepaald tijdstip. Hiermee controleren we of u het horloge daadwerkelijk in uw bezit heeft. Deze foto's worden later ook aan uw advertentie toegevoegd.
 3. Vul uw persoonlijke gegevens in.
 4. Bij de laatste stap kunt u alles controleren en dient u de advertentiekosten te betalen.
Wat kost de advertentie en welke betalingswijzen zijn er?
Voor een privéadvertentie rekenen we 2,85% van de vastgelegde prijs in de advertentie aan. Deze kost bedraagt minimum 5,00 EUR en maximum 299,00 EUR per advertentie – onafhankelijk van de prijs. Als het horloge na 6 maanden niet verkocht is, betalen wij u dit volledige bedrag terug. U kan deze kosten betalen per PayPal, kredietkaart of overschrijving. Laatste update 10/2015.
Hoe functioneert de geld-terug-garantie precies?
Wanner u uw horloge niet binnen 6 maanden verkoopt, krijgt u van ons de advertentiekosten terug. Als voorwaarde geldt daarbij dat uw horloge 6 maanden lang op Chrono24 online moet hebben gestaan, niet verkocht is en zich nog in uw bezit bevindt. Daarvoor moet u na afloop van deze 6 maanden binnen 4 weken aantonen dat het horloge nog in uw bezit is.
Wat is een referentienummer?
Het referentienummer beschrijft het model (of de modelvariant) van uw horloge en kan uit meerdere cijfers en letters bestaan. Bij sommige merken vindt u dit nummer op de achterkant van het deksel (niet te verwarren met het kastnummer), op de bandaanzet of gegraveerd in de wijzerplaat. Het referentienummer is daarnaast ook terug te vinden in de documenten van uw horloge of op uw factuur. Indien u het referentienummer niet terugvindt, zoek dan afbeeldingen op internet en vergelijk deze met uw horloge. Deze korte opzoeking zal u in de meeste gevallen verder helpen.

+1 646-887-3561

FAQ