Overslaan
Sinds 2003 marktleider voor de aan- & verkoop van luxe horloges
Chrono24 - Nederland
Inloggen of registreren
Een vergelijkbaar horloge verkopen? Nu advertentie plaatsen

Rolex Day-Date 36 Certified

18239

Tweedehands () | Bouwjaar 1997 | Met originele doos | Met originele papieren
 23.000
Excl. verzendkosten
Bankoverschrijving
+ € 199 (optioneel)

De echtheid van dit horloge wordt gecontroleerd en gecertificeerd door een geverifieerde horlogemaker.

Chrono24-veiligheid bij deze advertentie

Uw betaling is beveiligd via de escrowservice. Omdat dit product particulier wordt verkocht, bestaat er geen wettelijk recht op teruggave.

Verkoper

Meer informatie over de advertentie

Basisgegevens

Advertentiecode I03TQ3
Merk Rolex
Model Day-Date 36
Referentienummer 18239
Opwinden Automatisch
Materiaal horlogekast Witgoud
Materiaal horlogeband Witgoud
Bouwjaar 1997
Staat (Tweedehands, geen tot vrijwel niet zichtbare gebruikssporen)
Inbegrepen bij de levering
Met originele doos, met originele papieren
Geslacht Herenhorloge/Unisex
Locatie Duitsland, Willich
Prijs € 23.000 [Vraagprijs]
Beschikbaarheid Product op voorraad

Kaliber

Opwinden Automatisch
Kaliber/uurwerk 3155
Gangreserve 48 h
Aantal jewels 31

Horlogekast

Materiaal horlogekast Witgoud
Diameter 36 mm
Waterdicht 10 ATM
Materiaal lunette Witgoud
Glas Saffierglas
Wijzerplaat Zilver
Uurmarkeringen Geen cijfers

Horlogeband

Materiaal horlogeband Witgoud
Materiaal sluiting Witgoud

Functies

Datum, Dagaanduiding

Beschrijving

Waardeontwikkeling van een vergelijkbaar model

Rolex Day-Date 36
18239 ()
Materiaal horlogekast
Witgoud
Wijzerplaat
Zilver

Misschien interesseren deze horloges u ook

Meer dan 700.000 tevreden horlogekopers wereldwijd

Chrono24-handelaren schitteren met topbeoordelingen: 4.8 van 5

Verkoper

MZ
Particuliere verkoper
Mikhail Z.
Gebruiker sinds 2023
Locatie

Duitsland

Heeft u vragen?

Certified betekent dat de echtheid van een horloge is gecontroleerd en gecertificeerd door een geverifieerde horlogemaker. Dankzij de uitgebreide echtheidscontrole kunt u er zeker van zijn dat u een authentiek horloge ontvangt dat precies aan uw verwachtingen voldoet.
1. Ontdek het Certified-icoon
Let op het groene Certified-icoontje in de advertenties.
2. Vind uw droomhorloge en koop het
Selecteer gewoon uw favoriete horloge en start het koopproces.
U ziet direct op de advertentiepagina of de certificering van uw horloge al is inbegrepen of dat u die als extra optie kunt boeken.
3. Certificering door een geverifieerde horlogemaker
Voordat u het horloge ontvangt, wordt het gecontroleerd en gecertificeerd door een geverifieerde horlogemaker. De horlogemaker zorgt dat uw horloge overeenkomt met de gegevens in de advertentie en controleert het op echtheid.
4. U ontvangt uw certificaat
Zodra het horloge bij u is aangekomen, staat het echtheidscertificaat in uw Chrono24-account.
Certified betekent dat de echtheid van een horloge is gecontroleerd en gecertificeerd door een geverifieerde horlogemaker. Dit is een extra garantie die u de zekerheid geeft dat u een authentiek horloge ontvangt dat precies aan uw verwachtingen voldoet.
De kopersbescherming is onze basisgarantie, waar u natuurlijk ook altijd op kunt vertrouwen bij de aankoop van een gecertificeerd horloge. Als onderdeel van de kopersbescherming profiteert u van diensten zoals betaling via de escrowservice of verzekerde verzending. Ons support team staat ook altijd voor u klaar.
Veel horloges zijn al gecertificeerd. Sommige horloges kunnen optioneel worden gecontroleerd en gecertificeerd door een geverifieerde horlogemaker. De gecertificeerde horloges herkent u aan groene Certified-icoon. Als u een horloge wilt laten certificeren, kunt u dat voor € 199 toevoegen aan uw aankoop. Verzekerde verzending en btw zijn bij de prijs inbegrepen.
Omdat we voortdurend nieuwe horloges toevoegen aan ons Certified-programma, is het de moeite waard om af en toe te kijken of uw favoriete horloges het Certified-icoon hebben gekregen.
Als het horloge al is gecertificeerd, ontvangt u uw horloge zonder extra kosten. U betaalt de koopprijs van het horloge zoals gewoonlijk via onze escrowservice.
Als u de certificering zelf toevoegt, betaalt u de koopprijs van het horloge plus de certificeringskosten van € 199. We sturen alleen een factuur voor de certificering als u daar uitdrukkelijk om vraagt.
Als de certificering beschikbaar is, herkent u dat aan het groene Certified-icoontje in de zoekresultaten en op de advertentiepagina. Omdat we voortdurend nieuwe horloges toevoegen aan ons Certified-programma, is het de moeite waard om af en toe te kijken of uw favoriete horloges het Certified-icoon hebben gekregen.
Dat hangt af van het horloge. De echtheid van vintage horloges kan niet altijd onomstotelijk worden bewezen en gecertificeerd. Bij twijfel nemen we contact met u op.
Een door Chrono24 geverifieerde horlogemaker controleert en certificeert het horloge. Hij of zij gaat daarbij uiterst zorgvuldig te werk. Het volgende wordt in detail gecontroleerd:
Staat van het horloge: er wordt gecontroleerd of de staat van het horloge overeenkomt met de informatie in de advertentie.
Inhoud van de levering: er wordt gecontroleerd of de inhoud van de levering overeenkomt met de informatie in de advertentie.
Echtheid: het horloge wordt uitgebreid gecontroleerd op echtheid en vervolgens gecertificeerd.
Als onderdeel van Certified wordt het horloge alleen gecontroleerd door horlogemakers die door Chrono24 zijn geverifieerd. Regelmatige kwaliteitscontroles en bewijzen van expertise zorgen ervoor dat het horloge alleen wordt gecontroleerd door experts en aan de hand van onze maatstaven.
De certificering duurt meestal 1-3 werkdagen.
U ontvangt wat er in advertentie staat - dat kunnen ook de originele doos en papieren zijn. Daarnaast ontvangt u van ons een echtheidscertificaat.
Ja, zodra het horloge bij u aankomt, staat het bijbehorende echtheidscertificaat in uw Chrono24-account.
De echtheid van een horloge is geen gemakkelijk onderwerp in de horlogewereld. Experts en de wereldwijde horlogecommunity hebben terecht geen standaarddefinitie van echtheid. Er zijn bijvoorbeeld horloges die in originele staat zijn, maar waarin een klein vervangend onderdeel is geplaatst - is dat nog een echt horloge?
Als wereldwijd leidende marktplaats voor luxe horloges zijn we gespecialiseerd in horloges en willen we zo transparant mogelijk zijn tegenover onze klanten. Daarom wordt de echtheid van elk belangrijk onderdeel afzonderlijk beoordeeld en gecontroleerd op afwijkingen tijdens het certificeringsproces.
Een horloge wordt in elk geval niet gecertificeerd en gecategoriseerd als echt als:
 • Het uurwerk niet authentiek is
 • De kast niet authentiek is
 • Er een niet-origineel onderdeel in is geplaatst dat de merknaam of het insigne van de fabrikant draagt (niet-originele reserveonderdelen).
 • Als een horloge niet door de certificering komt, neemt ons support team onmiddellijk contact met u op en betalen we de koopprijs terug. Als u de certificering tegen betaling heeft geboekt, krijgt u deze kosten uiteraard ook terug.
  Als er individuele aanpassingen (bijv. afwerking met diamanten) of belangrijke reserveonderdelen zonder merksymbool in een horloge worden aangetroffen (bijv. vervangen horlogebandjes, afwijkende wijzers) die niet in de advertentie zijn beschreven, wordt u hier tijdens het certificeringsproces over geïnformeerd en kunt u zelf beslissen of u het horloge nog wilt of niet.
  We brengen u op de hoogte en u krijgt de koopprijs onmiddellijk terug. Als u de certificering tegen betaling heeft geboekt, krijgt u uiteraard ook deze kosten terug.
  Als de horlogemaker bij het controleren van uw horloge merkt dat het afwijkt van de gegevens in de advertentie, nemen we contact met u op en kunt u zelf beslissen of u het horloge nog wilt of niet.
  De retourvoorwaarden in het kader van Certified komen overeen met onze algemene retourvoorwaarden. Als u bij een professionele handelaar koopt, heeft u een wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen vanaf de ontvangst van het horloge. Voor particuliere aankopen is er geen wettelijk herroepingsrecht.

  Meer vragen en antwoorden