Overslaan
Sinds 2003 marktleider voor de aan- & verkoop van luxe horloges
Chrono24 - Nederland
Inloggen of registreren

Watch Collection

Houd de waardeontwikkeling van uw horlogeverzameling in de gaten

Begin nu uw online horlogeverzameling

Horlogeverzamelaars opgelet! Met onze Watch Collection heeft u uw horloges altijd bij de hand en weet u precies hoe de waarde van uw favorieten zich ontwikkelt.

 • Beheer uw horlogeverzameling online
 • Voeg gemakkelijk nieuwe horloges toe
 • Upload nuttige gegevens en foto's
 • Ontdek de actuele marktwaarde van uw horloges
 • Volg historische en toekomstige waardeontwikkelingen
0:40

Neem uw horloges overal mee naartoe

Beleef een geheel nieuwe kant van uw horlogecollectie: online, meteen beschikbaar en overal binnen handbereik met uw smartphone. Zo kunt u interessante horloges in de gaten houden, de waarde bepalen en uw Watch Collection beheren waar en wanneer u maar wilt.

Houd de waardeontwikkeling in de gaten

Laat de waarde van uw horloge schatten en houd de toekomstige waardeontwikkeling van uw eigen of andere interessante horloges in het oog. Wij breiden onze databank, die uniek is in de wereld, voortdurend uit. Wij berekenen alle geschatte waardes elke dag opnieuw. En als u unieke, nog niet getaxeerde stukken inbrengt, helpt u ons de Watch Collection nog beter te maken voor iedereen.

Horloges verzamelen, van voordelen profiteren

 • Verzameling personaliseren

  Geef uw horlogecollectie een persoonlijke touch met uw eigen gegevens, foto's en notities.
 • Verzamelen automatiseren

  Wanneer u een horloge via Chrono24 koopt, wordt het automatisch toegevoegd.

Nu horloge toevoegen en de waarde ontdekken

Uw horlogecollectie staat in een paar stappen online. Voeg het gewenste horloge toe aan de hand van het referentienummer, vul het aan met uw eigen gegevens, foto's en notities en u kunt de waarde van het horloge bepalen.

Hier vindt u het referentienummer:

 • Op de wijzerplaat
 • In de papieren
 • Op de kastbodem
 • Tussen de bandaanzetten

Watch Scanner

Verzamel horloges op basis van foto's

Download nu de Chrono24-app en voeg horloges met de Watch Scanner toe aan uw Watch Collection. Of u het horloge nou al om uw pols draagt of het gewoon interessant vindt – met een foto kunt u het bewaren als onderdeel van uw persoonlijke horlogecollectie of als een stuk om in de gaten te houden.

App installeren en uitproberen:

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

In de Watch Collection kunt u uw horlogeverzameling online beheren. Voeg gemakkelijk horloges toe, sla zo veel gegevens op als u wilt en upload uw eigen foto's van uw horloges. U kunt de historische waardeontwikkeling inzien en de toekomstige waardeontwikkeling in de gaten houden. U kunt ook horloges die u interessant vindt, maar nog niet in uw bezit heeft, in de gaten te houden.
Nee, u kunt ook de horloges die u interesseren in de gaten houden en hun waardeontwikkeling volgen. Voer daarvoor het referentienummer of het merk, model en de staat van het horloge in en selecteer de optie 'Ik bezit dit horloge niet'.

Meer informatie
U kunt onbeperkt horloges toevoegen.
Zodra u een horloge via Chrono24 koopt, wordt het horloge aan uw Watch Collection toegevoegd zodat u de waardeontwikkeling kunt volgen.
U ziet in uw Watch Collection de geschatte waarde en de waardeontwikkeling van zowel uw gehele horlogeverzameling als van elk horloge apart.
De geschatte waardes worden dagelijks opnieuw berekend. Desondanks zijn fluctuaties niet dagelijks, maar pas over langere tijdperiodes zichtbaar.
Ja, aan elke horloge kunt u uw eigen foto's of notities toevoegen.
Ja, u kunt alle horloges aan uw Watch Collection toevoegen zodat uw collectie compleet is. We hebben echter weinig tot geen informatie over zeldzame horloges. Zodra er meer advertenties voor zulke horloges verschijnen en er voldoende gegevens beschikbaar zijn, worden deze automatisch opgenomen in de Watch Collection.