Meer dan 73.000 tevreden gebruikers geven ons 4,8 van 5 sterren

Watch Collection

Begin uw horlogeverzameling en houd de waardeontwikkeling van uw lievelingshorloges in de gaten.

Maak kennis met de Watch Collection

In deze video krijgt u een eerste indruk van wat u kunt verwachten van de Watch Collection. In uw persoonlijke Watch Collection kunt u uw horlogeverzameling online beheren. Voeg heel eenvoudig horloges toe, sla zoveel gegevens op als u wilt en upload uw eigen foto's van uw horloges. U kunt zowel de historische waardeontwikkeling inzien als de toekomstige waardeontwikkeling van uw lievelingshorloges en investeringen in de gaten houden.

Uw verzameling op één plek online

Begin uw Watch Collection op Chrono24, voeg uw horloges toe en bekijk uw verzameling vanuit een geheel ander perspectief. U kunt uw Watch Collection zowel thuis als onderweg inzien en beheren. Naast het bijhouden van uw eigen horlogeverzameling kunt u ook horloges in de gaten te houden die u interessant vindt, maar nog niet in uw bezit heeft.

Uw passie in cijfers

Of het nu gaat om een collector's item of een belegging: met onze tool kunt u als horlogeliefhebber de waarde van uw horloge snel en eenvoudig laten schatten en de waarde over langere tijd in het oog houden. Op basis van onze unieke gegevens berekenen wij dagelijks nieuwe geschatte waardes voor elk afzonderlijk horloge. Desondanks zijn fluctuaties niet dagelijks, maar pas over langere tijd zichtbaar. Wij breiden onze databank voortdurend uit met nieuwe modellen. U kunt ook zeldzame horloges aan uw Watch Collection toevoegen, zelfs als er nog geen geschatte waarde bekend is in onze databank. Daarmee helpt u ons bij het verder ontwikkelen van de tool.

Andere functies van uw Watch Collection

  • Personaliseren

    Personaliseer uw Watch Collection met uw eigen foto's. Die kunt u eenvoudig uploaden en opslaan. Verder kunt u aan elk afzonderlijk horloge persoonlijke notities toevoegen die alleen u kunt zien.

  • Deel uw horlogeverzameling met uw vrienden

    Deel uw horlogeverzameling eenvoudig via verschillende kanalen, zoals Facebook en e-mail, met vrienden en kennissen.

Horloge toevoegen en waarde ontdekken

Vul het referentienummer van uw horloge in. Indien u het referentienummer niet bij de hand heeft, kunt u ook het merk, model of andere eigenschappen van het horloge invullen.

Uw horloge toevoegen

Staat
 

Hier vindt u het referentienummer:

  • Op de wijzerplaat
  • In de papieren
  • Op de kastbodem
  • Tussen de bandaanzetten

Watch Scanner

Verzamel horloges op basis van foto's

Met de Watch Scanner kunt u nu heel gemakkelijk horloges aan uw Watch Collection toevoegen met behulp van een foto.
Het maakt niet uit of u het horloge al om uw pols heeft of gewoon interessant vindt: met een foto bewaart u het in uw Watch Collection – als deel van uw persoonlijke verzameling of als iets om in de gaten te houden.

App installeren en uitproberen:

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

Wat is de Watch Collection?
In de Watch Collection kunt u uw horlogeverzameling online beheren. Voeg gemakkelijk horloges toe, sla zo veel gegevens op als u wilt en upload uw eigen foto's van uw horloges. U kunt de historische waardeontwikkeling inzien en de toekomstige waardeontwikkeling in de gaten houden. U kunt ook horloges die u interessant vindt, maar nog niet in uw bezit heeft, in de gaten te houden.
Moet ik de eigenaar zijn van een horloge om het aan mijn Watch Collection te mogen toevoegen?
Nee, u kunt ook de horloges die u interesseren in de gaten houden en hun waardeontwikkeling volgen. Voer daarvoor het referentienummer of het merk, model en de staat van het horloge in en selecteer de optie 'Ik bezit dit horloge niet'.

Meer informatie
Hoeveel horloges kan ik aan mijn Watch Collection toevoegen?
U kunt onbeperkt horloges toevoegen.
Waarom staat er een horloge in mijn Watch Collection dat ik niet zelf heb toegevoegd?
Zodra u een horloge via Chrono24 koopt, wordt het horloge aan uw Watch Collection toegevoegd zodat u de waardeontwikkeling kunt volgen.
Welke geschatte waardes zijn in mijn Watch Collection te zien?
U ziet in uw Watch Collection de geschatte waarde en de waardeontwikkeling van zowel uw gehele horlogeverzameling als van elk horloge apart.
Om de hoeveel tijd worden de geschatte waardes opnieuw berekend?
De geschatte waardes worden dagelijks opnieuw berekend. Desondanks zijn fluctuaties niet dagelijks, maar pas over langere tijdperiodes zichtbaar.
Kunnen andere gebruikers mijn Watch Collection zien?
Nee - alleen gebruikers met wie u uw Watch Collection heeft gedeeld kunnen deze zien.
Kan ik persoonlijke informatie in de Watch Collection opslaan?
Ja, aan elke horloge kunt u uw eigen foto's of notities toevoegen.
Kan ik ook zeldzame horloges aan de Watch Collection toevoegen?
Ja, u kunt alle horloges aan uw Watch Collection toevoegen zodat uw collectie compleet is. We hebben echter weinig tot geen informatie over zeldzame horloges. Zodra er meer advertenties voor zulke horloges verschijnen en er voldoende gegevens beschikbaar zijn, worden deze automatisch opgenomen in de Watch Collection.