Watch Collection

Begin nu uw persoonlijke horlogeverzameling online

Nu aan de slag

Alle horloges op één plek

Of u nu uw eigen horloges heeft of er alleen een aantal in de gaten houdt – met de Watch Collection heeft u al uw favoriete exemplaren bij elkaar. Online en overal binnen handbereik met uw smartphone. Beheer uw verzameling waar en wanneer u maar wilt – en geef er een persoonlijke draai aan met uw eigen foto's.

Altijd op de hoogte van de waardeontwikkeling

Ontdek de actuele marktwaarde van uw horlogeverzameling, monitor de waardeontwikkeling en volg de winst of het verlies van uw eigen horloges.

Koop en verkoop op het perfecte moment

Timing is alles: herken het perfecte moment om uw horloges voor de beste prijs te verkopen of nieuwe schatten aan uw collectie toe te voegen met behulp van onze wereldwijd unieke gegevens.

Watch Scanner

Verzamel horloges op basis van foto's

Download nu de Chrono24-app en voeg horloges met de Watch Scanner toe aan uw Watch Collection. Of u het horloge nou al om uw pols draagt of het gewoon interessant vindt – met een foto kunt u het bewaren als onderdeel van uw persoonlijke horlogecollectie of als een stuk om in de gaten te houden.

App installeren en uitproberen:

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

In de Watch Collection kunt u uw horlogeverzameling online beheren. Voeg gemakkelijk horloges toe, sla zo veel gegevens op als u wilt en upload uw eigen foto's van uw horloges. U kunt de historische waardeontwikkeling inzien en de toekomstige waardeontwikkeling in de gaten houden. U kunt ook horloges die u interessant vindt, maar nog niet in uw bezit heeft, in de gaten te houden.
Nee, u kunt ook de horloges die u interesseren in de gaten houden en hun waardeontwikkeling volgen. Voer daarvoor het referentienummer of het merk, model en de staat van het horloge in en selecteer de optie 'Ik bezit dit horloge niet'.

Meer informatie
U kunt onbeperkt horloges toevoegen.
Zodra u een horloge via Chrono24 koopt, wordt het horloge aan uw Watch Collection toegevoegd zodat u de waardeontwikkeling kunt volgen.
U ziet in uw Watch Collection de geschatte waarde en de waardeontwikkeling van zowel uw gehele horlogeverzameling als van elk horloge apart.
De geschatte waardes worden dagelijks opnieuw berekend. Desondanks zijn fluctuaties niet dagelijks, maar pas over langere tijdperiodes zichtbaar.
Ja, aan elke horloge kunt u uw eigen foto's of notities toevoegen.
Ja, u kunt alle horloges aan uw Watch Collection toevoegen zodat uw collectie compleet is. We hebben echter weinig tot geen informatie over zeldzame horloges. Zodra er meer advertenties voor zulke horloges verschijnen en er voldoende gegevens beschikbaar zijn, worden deze automatisch opgenomen in de Watch Collection.