Watch Collection

Begin uw horlogeverzameling en houd de waardeontwikkeling van uw lievelingshorloges in de gaten.

Maak kennis met de Watch Collection

In deze video krijgt u een eerste indruk van wat u kunt verwachten van de Watch Collection. In uw persoonlijke Watch Collection kunt u uw horlogeverzameling online beheren. Voeg heel eenvoudig horloges toe, sla zoveel gegevens op als u wilt en upload uw eigen foto's van uw horloges. U kunt zowel de historische waardeontwikkeling inzien als de toekomstige waardeontwikkeling van uw lievelingshorloges en investeringen in de gaten houden.

Uw verzameling op één plek online

Begin uw Watch Collection op Chrono24, voeg uw horloges toe en bekijk uw verzameling vanuit een geheel ander perspectief. U kunt uw Watch Collection zowel thuis als onderweg inzien en beheren. Naast het bijhouden van uw eigen horlogeverzameling kunt u ook horloges in de gaten te houden die u interessant vindt, maar nog niet in uw bezit heeft.

Uw passie in cijfers

Of het nu gaat om een collector's item of een belegging: met onze tool kunt u als horlogeliefhebber de waarde van uw horloge snel en eenvoudig laten schatten en de waarde over langere tijd in het oog houden. Op basis van onze unieke gegevens berekenen wij dagelijks nieuwe geschatte waardes voor elk afzonderlijk horloge. Desondanks zijn fluctuaties niet dagelijks, maar pas over langere tijd zichtbaar. Wij breiden onze databank voortdurend uit met nieuwe modellen. U kunt ook zeldzame horloges aan uw Watch Collection toevoegen, zelfs als er nog geen geschatte waarde bekend is in onze databank. Daarmee helpt u ons bij het verder ontwikkelen van de tool.

Horloge toevoegen en waarde ontdekken

Vul het referentienummer van uw horloge in. Indien u het referentienummer niet bij de hand heeft, kunt u ook het merk, model of andere eigenschappen van het horloge invullen.

Uw horloge toevoegen

Staat
 

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

Zijn mijn gegevens veilig bij Chrono24?
Ja wij gebruiken de modernste beveiligingstechniek om uw persoonsgegevens tegen manipulatie, gedeeltelijk of volledig verlies en tegen onbevoegde toegang door derden te beschermen. Details vindt u in onze gegevensbescherming.
Worden mijn gegevens aan derden doorgegeven?
Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens uitsluitend voor het afwikkelen van uw aanvraag of bestelling. Gegevens worden alleen aan derden doorgegeven voor zover dit in ons Privacybeleid is vermeld.

Meer vragen en antwoorden