Waarom Chrono24? Inloggen

Meer dan 1.500 succesvolle particuliere verkopers per maand.
Verkoop uw horloge ook op Chrono24!

Toebehoren verkopen
 • Lage verkoopcommissie
 • Verkoopratio van 90%
 • Gratis escrowservice
Lage verkoopcommissie
Verkoopratio van 90%
Gratis escrowservice

Waarom op Chrono24 verkopen?

 • De leidende marktplaats voor luxe horloges

  De leidende marktplaats voor luxe horloges

  Chrono24 is gespecialiseerd in luxe horloges en presenteert uw horloge in een professionele omgeving. Hier krijgt u de beste prijs.

 • Elke maand 7 miljoen geïnteresseerden

  Elke maand 7 miljoen geïnteresseerden

  Uw advertentie is zichtbaar voor geïnteresseerden uit meer dan 90 landen. Daardoor worden 9 van de 10 horloges snel verkocht.

 • Veilige betalingsafwikkeling

  Veilige betalingsafwikkeling

  Wij dragen zorg voor de volledige transactie en het geld wordt altijd in uw eigen munteenheid op uw bankrekening bijgeschreven.

Zo gaat verkopen op Chrono24 in zijn werk

 • U verkoopt uw product op Chrono24
  U verkoopt uw product op Chrono24

 • De koper maakt de koopprijs veilig over naar een derdenrekening
  De koper maakt de koopprijs veilig over naar een derdenrekening

 • U verzendt het product verzekerd naar de koper
  U verzendt het product verzekerd naar de koper

 • U ontvangt het geld rechtstreeks op uw bankrekening, zodra het product veilig is aangekomen
  U ontvangt het geld rechtstreeks op uw bankrekening, zodra het product veilig is aangekomen

Meer veiligheid en succes bij een verkoop via de gratis escrowservice

Meer dan 60% van de verkopers maakt al gebruik van de escrowservice op Chrono24. U verzendt het horloge pas nadat de koper het geld heeft overgemaakt naar een veilige derdenrekening. De escrowservice is voor u volledig gratis en verhoogt zowel het vertrouwen van potentiële kopers als uw verkoopkansen!

Meer informatie vindt u hier.

Dit zeggen andere particuliere verkopers

 • Ik heb inmiddels twee horloges op Chrono24 verkocht en ben zeer tevreden. Vooral de escrowservice biedt mij en mijn kopers een hoge mate van veiligheid en vereenvoudigt de verkoop enorm.
  Joannis uit Duitsland
 • Ik verkoop al sinds 2012 horloges op Chrono24. Hier zoeken heel veel geïnteresseerden van over de hele wereld naar horloges. Daardoor vind ik altijd snel en eenvoudig een betrouwbare koper.
  Ype uit Nederland
 • Een advertentie opstellen gaat snel en eenvoudig. Op Chrono24 bereikt u zonder veel moeite kopers van over de hele wereld.
  Jean-Marc uit Frankrijk
 • Ik heb inmiddels een aantal horloges op Chrono24 verkocht. De escrowservice heeft hierbij veiligheid voor beide partijen geboden.
  Robert uit Duitsland
 • Dankzij het wereldwijde publiek vind ik altijd snel kopers voor mijn horloges. Ik ben zeer tevreden met de behaalde verkoopprijzen.
  Dirk uit Duitsland
 • Op Chrono24 kan ik mijn horloges verkopen voor de prijs waarvoor ik ze aanbied. Door het wereldwijde bereik en de goed bereikbare klantenservice is Chrono24 het optimale platform voor het verkopen van horloges.
  Mark uit de Verenigde Staten

Heeft u nog vragen?

Hoe adverteer ik een horloge?
Met ons formulier kunt u uw horloge in slechts enkele stappen aanbieden:
 1. Beschrijf uw horloge gedetailleerd. Hoe nauwkeuriger de beschrijving, hoe gemakkelijker potentiële kopers uw advertentie vinden.
 2. Voeg maximaal 4 foto's, vanuit verschillende perspectieven, van uw horloge toe. Houd uw camera bij de hand. Tijdens het plaatsen van uw advertentie wordt u gevraagd 2 foto's te maken van uw horloge, ingesteld op een door ons bepaald tijdstip. Hiermee controleren we of u het horloge daadwerkelijk in uw bezit heeft. Deze foto's worden later ook aan uw advertentie toegevoegd.
 3. Vul uw persoonlijke gegevens in.
 4. Bij de laatste stap kunt u alles controleren en dient u de advertentiekosten te betalen.
Wat kost verkopen op Chrono24?
Uw horloge aanbieden op Chrono24 is gratis. Bij een succesvolle verkoop berekenen wij een verkoopcommissie van 6,5% van de verkoopprijs, met een maximum van 299,00 €. De verkoopprijs bestaat uit de prijs van het product plus de verzendkosten. De commissie dient u alleen te betalen als u uw horloge verkoopt en wordt bij het uitbetalen van de verkoopprijs ingehouden. Houd er alstublieft rekening mee dat het niet altijd mogelijk is voor de koper om via de escrowservice op Chrono24 te betalen. In een dergelijk geval brengen wij de verkoopcommissie apart in rekening.
Wanneer moet ik de verkoopcommissie betalen?
Als u voor uw advertentie gebruik maakt van de escrowservice, houden wij de provisie direct in bij de uitbetaling van de verkoopprijs.

Als de koper u rechtstreeks betaalt, brengen we de verkoopcommissie in rekening. Betaal het factuurbedrag alstublieft binnen 14 dagen.
Wat is een referentienummer?
Het referentienummer beschrijft het model (of de modelvariant) van uw horloge en kan uit meerdere cijfers en letters bestaan. Bij sommige merken vindt u dit nummer op de achterkant van het deksel (niet te verwarren met het kastnummer), op de bandaanzet of gegraveerd in de wijzerplaat. Het referentienummer is daarnaast ook terug te vinden in de documenten van uw horloge of op uw factuur. Indien u het referentienummer niet terugvindt, zoek dan afbeeldingen op internet en vergelijk deze met uw horloge. Deze korte opzoeking zal u in de meeste gevallen verder helpen.

+49 721 96693-910

Contact

FAQ

Heeft u vragen?
We helpen u graag verder.

+49 721 96693-910

Contact